Pinterest
All you need is a styrofoam cone, foil, toothpicks, and Lit’l Smokies® to make the most delicious tree you’ve ever seen!!

All you need is a styrofoam cone, foil, toothpicks, and Lit’l Smokies® to make the most delicious weiner tree ever!

Gör såhär: 1. Vispa grädden fluffig. Blanda ner kesella och florsocker och sist den smälta chokladen / 2. Smula sönder de frysta hallonen och strö över lite florsocker. Rör ner dem i smeten / 3. Sätt ihop pepparkakorna två och två med en stor klick glasskräm emellan. Jämna till kanterna med en sked eller kniv. Frys in bakelserna i några timmar och ta fram dem precis före servering.

Gör såhär: 1. Vispa grädden fluffig. Blanda ner kesella och florsocker och sist den smälta chokladen / 2. Smula sönder de frysta hallonen och strö över lite florsocker. Rör ner dem i smeten / 3. Sätt ihop pepparkakorna två och två med en stor klick glasskräm emellan. Jämna till kanterna med en sked eller kniv. Frys in bakelserna i några timmar och ta fram dem precis före servering.

Den här rostade potatissalladen kan vara den bästa någonsin! Först och främst händer det något magiskt med potatis som rostas i ugn. Att sedan blanda detta med senapsfrön, vinäger, majonnäs, knaprig bacon, tomater, rödlök och persilja – ja, det blir succé!

Den här rostade potatissalladen kan vara den bästa någonsin! Först och främst händer det något magiskt med potatis som rostas i ugn. Att sedan blanda detta med senapsfrön, vinäger, majonnäs, knaprig bacon, tomater, rödlök och persilja – ja, det blir succé!

Hemmagjorda Soltorkade Tomater

Så lätt är det att göra egna Soltorkade Tomater

Det är så lätt att göra glass-sandwich att alla borde göra det! Och så mycket roligare att bjuda på :-)

Det är så lätt att göra glass-sandwich att alla borde göra det! Och så mycket roligare att bjuda på :-)

Treveckorssallad är en klassiker som är en favorit hos stora som små. Underbart god och den blir desto godare ju längre den får stå och gotta sig i kylen. Salladen har lång hållbarhet och ska hålla upp till tre veckor, men den är så god att den brukar gå åt i ett nafs hemma hos oss! Ca 10 portioner 1 kg vitkål 800 g morötter En halv purjolök eller en rödlök 1 röd paprika 1 grön paprika Dressing: 1,5 dl vinäger (tex vit vinäger eller äppelcidervinäger) 0,5 dl socker (du kan minska mängden om…

Treveckorssallad är en klassiker som är en favorit hos stora som små. Underbart god och den blir desto godare ju längre den får stå och gotta sig i kylen. Salladen har lång hållbarhet och ska hålla upp till tre veckor, men den är så god att den brukar gå åt i ett nafs hemma hos oss! Ca 10 portioner 1 kg vitkål 800 g morötter En halv purjolök eller en rödlök 1 röd paprika 1 grön paprika Dressing: 1,5 dl vinäger (tex vit vinäger eller äppelcidervinäger) 0,5 dl socker (du kan minska mängden om…

Försvinnande god glass som vispas ihop på 10 minuter och som inte behöver så lång framförhållning. Vispa på eftermiddagen och desserten är klar till kv

Försvinnande god glass som vispas ihop på 10 minuter och som inte behöver så lång framförhållning. Vispa på eftermiddagen och desserten är klar till kv

I går gjorde jag revben. Blev sååå gott!! Har nog faktiskt aldrig ätit så goda Revben. Det tar lite tid att tillaga men inte mycket jobb. Sa...

I går gjorde jag revben. Blev sååå gott!! Har nog faktiskt aldrig ätit så goda Revben. Det tar lite tid att tillaga men inte mycket jobb. Sa...

ÅH så goda lussekatter! Dessutom enkla att forma, ett super fiffigt knep som underlättar väldigt mycket. Fyllda med mandelmassa blir dessa himmelskt goda.

ÅH så goda lussekatter! Dessutom enkla att forma, ett super fiffigt knep som underlättar väldigt mycket. Fyllda med mandelmassa blir dessa himmelskt goda.

Langos är en typisk festivalrätt! Man kan variera toppingen efter smak och tycke.

Langos är en typisk festivalrätt! Man kan variera toppingen efter smak och tycke.

Bild på Rödbets- och chèvrepaj med quinoabotten

Bild på Rödbets- och chèvrepaj med quinoabotten