Då var det torsdag och det innebär torsdagsbaket! Och i dag är det Kristihimmelsfärd och en röd dag så då kan det passa med ett härligt bjudbak i fall några gäster trillar förbi. Här kommer en...

Rabarberpaj med extra allt

Då var det torsdag och det innebär torsdagsbaket! Och i dag är det Kristihimmelsfärd och en röd dag så då kan det passa med ett härligt bjudbak i fall några gäster trillar förbi. Här kommer en...

Frusen Rabarber Cheesecake | Bakverk och Fikastunder

Frusen Rabarber Cheesecake | Bakverk och Fikastunder

Häromdagen bakade jag ytterligare en magisk kaka. Alltså, att baka i långpanna är bara fööööör bra. Det blir mycket och sen är det så smidigt på något sätt. Det är en härlig cheesecakeaktig röra i mitten av kakan som är sååå god. Å så allt det chokladiga runt, jo men det är nästan för mycket. :

Häromdagen bakade jag ytterligare en magisk kaka. Alltså, att baka i långpanna är bara fööööör bra. Det blir mycket och sen är det så smidigt på något sätt. Det är en härlig cheesecakeaktig röra i mitten av kakan som är sååå god. Å så allt det chokladiga runt, jo men det är nästan för mycket. :

Kanske den godaste bullfyllningen någonsin! Cream cheesen ger en underbart saftig och syrlig smak, som påminner om cheese cake, till de här bullarna. Och tillsammans med den karamelliga sirapssmaken och saffranet blir det nästan svimfärdigt gott. Helt klart en riktig adventsfavorit! SAFFRANSBULLAR

Saffron buns with cream cheese and maple syrup (Saffransbullar med cream cheese och sirap)

Nu ska jag bjuda dig på en vansinnigt god kaka, denna bara måste du testa att baka någon dag. Alltså toscan uppepå med cornflakes, ämen den är såååååå mumsig! Ingredienser: 8 ägg 8 dl socker 400 gr smält smör 2 msk vaniljsocker 1/2 msk bakpulver 8,5 dl vetemjöl Gör såhär: 1) Sätt ugnen på

Nu ska jag bjuda dig på en vansinnigt god kaka, denna bara måste du testa att baka någon dag. Alltså toscan uppepå med cornflakes, ämen den är såååååå mumsig! Ingredienser: 8 ägg 8 dl socker 400 gr smält smör 2 msk vaniljsocker 1/2 msk bakpulver 8,5 dl vetemjöl Gör såhär: 1) Sätt ugnen på

Goda, lite grövre grahamstekakor som får ett extra plus för att degen är så lätt att arbeta med.

Goda, lite grövre grahamstekakor som får ett extra plus för att degen är så lätt att arbeta med.

Jag har en bok som heter "Jul med Ernst" där allas vår Ernst Kirschsteiger tipsar om lite roliga recept och pyssel inför julen.  En h...

Jag har en bok som heter "Jul med Ernst" där allas vår Ernst Kirschsteiger tipsar om lite roliga recept och pyssel inför julen. En h...

Ädelost med nöt- och pepparkakssmul

Ädelost med nöt- och pepparkakssmul

Något som blev otroligt omtyckt av er läsare förra året var detta ljuvliga recept jag delade med mig av. Det är en glassbakelse med smak av vit choklad & hallon

GLASSBAKELSER TILL ADVENTSFIKAN

Något som blev otroligt omtyckt av er läsare förra året var detta ljuvliga recept jag delade med mig av. Det är en glassbakelse med smak av vit choklad & hallon

De här kakorna alltså! Livsfarliga! Kakan är så lätt att göra, endast 3 ingredienser behövs! Sånt gillar vi lätt, gott, och enkelt! Du vispar ihop jordnötssmör, socker och ägg, that´s it! Uppe på kakan kokade jag en ljuvlig kola som toppas med jordnötter och mörk choklad, mums! Här hittar ni ett annat recept som är [...]

De här kakorna alltså! Livsfarliga! Kakan är så lätt att göra, endast 3 ingredienser behövs! Sånt gillar vi lätt, gott, och enkelt! Du vispar ihop jordnötssmör, socker och ägg, that´s it! Uppe på kakan kokade jag en ljuvlig kola som toppas med jordnötter och mörk choklad, mums! Här hittar ni ett annat recept som är [...]

Det här kakan blir en favorit. Jag lovar! Vi kallar den pajkaka. Genialiskt enkelt och vansinnigt gott. Först ett lager pajdeg. Sen en sötsyrlig fyllning. Se

Det här kakan blir en favorit. Jag lovar! Vi kallar den pajkaka. Genialiskt enkelt och vansinnigt gott. Först ett lager pajdeg. Sen en sötsyrlig fyllning. Se

Jag gillar verkligen att ta något väldigt enkelt och göra det väldigt vackert. En kladdkaka med grädde är ju gott hur det än ser ut, men så mycket roligare att bjuda på när det är mer än en platt k…

Jag gillar verkligen att ta något väldigt enkelt och göra det väldigt vackert. En kladdkaka med grädde är ju gott hur det än ser ut, men så mycket roligare att bjuda på när det är mer än en platt k…

It's a miracle! It's impossible! Men ändå sant. Den här pajer gör sitt eget skal under gräddningen i ugnen. En smet som blir till ett tunt pajskal, krämig vanilj custard puddingaktig och en knaprig…

Cookies and Sweets - Mirakel kokospaj

Pinterest
Search