Lyxiga lättgjorda fudge bars med knaprig Diam i smeten och på toppen – fantastiskt gott!

Lyxiga lättgjorda fudge bars med knaprig Diam i smeten och på toppen – fantastiskt gott!

Dumle krisp | Bakverk och Fikastunder

Dumle krisp | Bakverk och Fikastunder

Daimfudge - Tidningen Hembakat

Daimfudge - Tidningen Hembakat

This Nutella Fudge is a SUPER fast recipe that your friends and family will ask for again and again!

Nutella Fudge

This Nutella Fudge is a SUPER fast recipe that your friends and family will ask for again and again!

Mammas supergoda saffransskorpor / Bakverk ~ Recept | Leila Lindholm (leila.se) | 100g butter; 1g saffron; 2 eggs; 1.5dl sugar; 5dl four; 1.5 tsp baking powder; 1.5 dl almonds || add raisins? are these like the ones in Klintehamn?

Mammas supergoda saffransskorpor / Bakverk ~ Recept | Leila Lindholm (leila.se) | 100g butter; 1g saffron; 2 eggs; 1.5dl sugar; 5dl four; 1.5 tsp baking powder; 1.5 dl almonds || add raisins? are these like the ones in Klintehamn?

Godaste rischokladen

Godaste rischokladen

Ett gammeldags, väl beprövat kolarecept som är perfekt & ljuvligt gott!

Ett gammeldags, väl beprövat kolarecept som är perfekt & ljuvligt gott!

I have to remember to make these. They look so nice!

Julgodis

I have to remember to make these. They look so nice!

Ta ett nytt grepp på knäcken. Häll ut smeten som ett bräck i stället för att dutta med små formar. Sätt smak, antingen i smeten eller toppa bräcket med ett strössel. Med en digital termometer har du full koll på koket. Ju högre temperatur, desto hårdare blir knäcken.

Ta ett nytt grepp på knäcken. Häll ut smeten som ett bräck i stället för att dutta med små formar. Sätt smak, antingen i smeten eller toppa bräcket med ett strössel. Med en digital termometer har du full koll på koket. Ju högre temperatur, desto hårdare blir knäcken.

Julmustkola

Julmustkola

Pinterest
Sök