Pinterest
White Chocolate Almond Amaretto Cheesecake ¡Sublime! No le puse amaretto, subí un poco la cant. de la esencia de almendra. Se puede hacer sólo con queso crema y la 1/2 de la receta para evitar tanto "pecado". ¡Bueno, bueno!

White Chocolate & Almond Amaretto Cheesecake

White Chocolate & Almond Amaretto Cheesecake ~ Amaretto & white chocolate are swirled into every bite of this creamy cheesecake & baked in a buttery graham cracker & almond crust.

Idag kommer en favorit i repris, jag har gjort denna otroligt många gånger och den har blivit lite av en klassiker här hemma, idag var det återigen dags att avnjuta detta gudomliga bakverk. Denna…

Idag kommer en favorit i repris, jag har gjort denna otroligt många gånger och den har blivit lite av en klassiker här hemma, idag var det återigen dags att avnjuta detta gudomliga bakverk. Denna…

Morotskaka, en gammal favorit i ny form. Fira rulltårtans dag, den 9 augusti, med en bit eller två! Receptet hittar ni på brinkenbakar.se. Länk i profilen @brinkenbakar Carrot cake swiss roll

Morotskaka, en gammal favorit i ny form. Fira rulltårtans dag, den 9 augusti, med en bit eller två! Receptet hittar ni på brinkenbakar.se. Länk i profilen @brinkenbakar Carrot cake swiss roll

White Chocolate Raspberry Truffle No Bake Cheesecake Recipe ~ A rich and creamy white chocolate cheesecake cake, laced with raspberry preserves and truffle chunks, an easy dessert to prepare in less than 30 minutes, and so delicious

White Chocolate Raspberry Truffle No Bake Cheesecake

White Chocolate Raspberry Truffle No Bake Cheesecake Recipe ~ A rich and creamy white chocolate cheesecake cake, laced with raspberry preserves and truffle chunks, an easy dessert to prepare in less than 30 minutes, and so delicious - recipes

Himmelsk Jordgubbstårta är en av de godaste tårtorna som finns. Om inte DEN godaste. Den är även väldigt enkel att baka. Samma fyllning genom hela tårtan. Jag tycker verkligen att ni ska prova denna. Den är, precis som namnet antyder - Himmelsk.

Himmelsk Jordgubbstårta är en av de godaste tårtorna som finns. Om inte DEN godaste. Den är även väldigt enkel att baka. Samma fyllning genom hela tårtan. Jag tycker verkligen att ni ska prova denna. Den är, precis som namnet antyder - Himmelsk.

Jag skulle kunna äta hur många bitar som helst av den här syrliga #hallontryffeln. Sån himla tur att den är superlätt att göra! Receptet finns på bloggen, direktlänk i profilen. #påsk #påskgodis #choklad #hallon #tryffel #easter #raspberry #truffle #raspberrytruffles #foodpic #foodblog

Jag skulle kunna äta hur många bitar som helst av den här syrliga #hallontryffeln. Sån himla tur att den är superlätt att göra! Receptet finns på bloggen, direktlänk i profilen. #påsk #påskgodis #choklad #hallon #tryffel #easter #raspberry #truffle #raspberrytruffles #foodpic #foodblog

De här små godingarna gjorde alltid farmor! Så attans goda! Fick äntligen "tummen ur" idag och bakade dom, tänkt göra det i många år faktisk...

De här små godingarna gjorde alltid farmor! Så attans goda! Fick äntligen "tummen ur" idag och bakade dom, tänkt göra det i många år faktisk...

Vem kan motstå denna sötsyrliga marängdröm med hallon, grädde och lemon curd? Extra bra att den dessutom är helt glutenfri!

Vem kan motstå denna sötsyrliga marängdröm med hallon, grädde och lemon curd? Extra bra att den dessutom är helt glutenfri!

I think these might be the cookies I've been searching for my whole life. Miss those Finklemeier cookies from Argentine, KS.

Melting Moments Recipe INGREDIENTS unsalted butter, softened at room temperature icing sugar teaspoon pure vanilla extract plain flour cornflour (cornstarch) How to make it : With an electric mixer, cream butter and icing sugar together until pale and

Häromdagen bakade jag ytterligare en magisk kaka. Alltså, att baka i långpanna är bara fööööör bra. Det blir mycket och sen är det så smidigt på något sätt. Det är en härlig cheesecakeaktig röra i mitten av kakan som är sååå god. Å så allt det chokladiga runt, jo men det är nästan för mycket. :

Häromdagen bakade jag ytterligare en magisk kaka. Alltså, att baka i långpanna är bara fööööör bra. Det blir mycket och sen är det så smidigt på något sätt. Det är en härlig cheesecakeaktig röra i mitten av kakan som är sååå god. Å så allt det chokladiga runt, jo men det är nästan för mycket. :