Magdalena Sandberg

Magdalena Sandberg

Magdalena Sandberg
More ideas from Magdalena
Godkväll i stugan. . . Roligt att ni är så många som hittat hit till nya bloggen nu. Ni vet att ni kan följa bloggen även via instagram : @jennysmatblogg gör det vetja ♥ Och så närmar sig ju nyårsafton med stormsteg, och jag tänkte att jag kunde passa på … Läs mer

Godkväll i stugan. . . Roligt att ni är så många som hittat hit till nya bloggen nu. Ni vet att ni kan följa bloggen även via instagram : @jennysmatblogg gör det vetja ♥ Och så närmar sig ju nyårsafton med stormsteg, och jag tänkte att jag kunde passa på … Läs mer

Italiensk marängsmörkräm

Italiensk marängsmörkräm

MARIANNE BISKVIER

MARIANNE BISKVIER

MARIANNE BISKVIER

MARIANNE BISKVIER

Tekakor som blir luftiga och smakar alldeles förträffligt. Ingredienser till ca 20 st tekakor: 5 dl vatten 2 1/2 dl havregryn 50 gr margar...

Tekakor som blir luftiga och smakar alldeles förträffligt. Ingredienser till ca 20 st tekakor: 5 dl vatten 2 1/2 dl havregryn 50 gr margar...

Det blir gärna att jag bakar samma bröd, mina tekakor med havregryn . De är lätta att göra och SÅ himla goda, känns färska trots att de lega...

Det blir gärna att jag bakar samma bröd, mina tekakor med havregryn . De är lätta att göra och SÅ himla goda, känns färska trots att de lega...

Her kommer superdesserten over alle superdesserter – herligheten lages kjapt i food processor og stekes i en og samme form, likevel ender du opp med en frisk, søt og nydelig dessert med en søtsyrlig sitronsaus i bunnen. Med andre ord en “2-i-1” dessert som i tillegg lager lite oppvask. Den lemon curd-aktige sausen lager seg selv …

Her kommer superdesserten over alle superdesserter – herligheten lages kjapt i food processor og stekes i en og samme form, likevel ender du opp med en frisk, søt og nydelig dessert med en søtsyrlig sitronsaus i bunnen. Med andre ord en “2-i-1” dessert som i tillegg lager lite oppvask. Den lemon curd-aktige sausen lager seg selv …