magdolna galaczi

magdolna galaczi

magdolna galaczi
Fler idéer från magdolna
Dukan Diet Hollandaise Sauce recipe gg Yolk (1.0 large) Dijon Mustard (1.0 tsp) Lemon Juice (3.0 wedge yields) Skim Milk (0.2 cup)

Dukan Diet Hollandaise Sauce recipe gg Yolk (1.0 large) Dijon Mustard (1.0 tsp) Lemon Juice (3.0 wedge yields) Skim Milk (0.2 cup)

Tips till glöggfesten: Fruktbröd.  Ur boken STABIL - Min mat - Naturligtvis!

Tips till glöggfesten: Fruktbröd. Ur boken STABIL - Min mat - Naturligtvis!

Underbara hembakta bröd! Jag snubblade över det här recept en kväll förra veckan när jag surfade runt på webben dedikerad att hitta ett n...

Underbara hembakta bröd! Jag snubblade över det här recept en kväll förra veckan när jag surfade runt på webben dedikerad att hitta ett n...

a     Prajitura fara tolerate

a Prajitura fara tolerate

Pasca fara blat - RETETE DUKAN

Pasca fara blat - RETETE DUKAN

Prajitura desteapta - RETETE DUKAN

Prajitura desteapta - RETETE DUKAN

Lite surr till kaffet blir det med den här söta kakan. En enklare variant är att grädda en sockerkaksmix. Täcka med färdig smörkräm som finns i välsorterade mataffärer, ofta på den amerikanska hyllan. Sedan bre på ett "honungstäcke" av lemoncurd innan man placerar aprikoshalvorna med chokladlinjer och mandelvingar. Länk till receptet på tyska finns här.

Lite surr till kaffet blir det med den här söta kakan. En enklare variant är att grädda en sockerkaksmix. Täcka med färdig smörkräm som finns i välsorterade mataffärer, ofta på den amerikanska hyllan. Sedan bre på ett "honungstäcke" av lemoncurd innan man placerar aprikoshalvorna med chokladlinjer och mandelvingar. Länk till receptet på tyska finns här.

Kalas frukost

Kalas frukost

parnenska

parnenska

Världens bästa Tårtbotten! Här kommer ett recept på en ljus tårtbotten som jag alltid använder (om jag inte gör chokladtårtbotten, vill säga) när jag gör mina tårtor.Receptet är helt perfekt för det ger höga, fina och jämna…

Världens bästa Tårtbotten! Här kommer ett recept på en ljus tårtbotten som jag alltid använder (om jag inte gör chokladtårtbotten, vill säga) när jag gör mina tårtor.Receptet är helt perfekt för det ger höga, fina och jämna…