Pinterest
Phyllo Cup Crab Appetizers with Cream Cheese - printable recipe http://thegardeningcook.com/phyllo-cup-crab-appetizers/

Phyllo Cup Crab Appetizers with Cream Cheese and Dill

Mandelkys med jordbær

Mandelkys med jordbær (Recipe in Danish)

Färskpotatis som har en krämig och spännande dressing med kallrökt lax och senap. Salladen toppas med kräftstjärtar, men om man utesluter dem blir salladen ett gott tillbehör till grillad fisk.

Färskpotatis som har en krämig och spännande dressing med kallrökt lax och senap. Salladen toppas med kräftstjärtar, men om man utesluter dem blir salladen ett gott tillbehör till grillad fisk.

Bruscetta med marinerade räkor - Recept

Bruscetta med marinerade räkor - Recept

🇬🇧Translation below!👇🏼 Chiapudding till söndagsfrukost!😍 Superenkelt och så gott. Gör såhär: Häll chiafrön och valfri vätska (tex mjölk, soyamjölk, mandelmjölk) i en skål och rör om. Ställ i kyl och rör om igen efter 10min så alla klumpar försvinner. Låt stå i kyl i minst en timme och sen är det klart att ätas!😝 2msk chiafrön, 1,5dl soyamjölk, 30g hallon, 30g jordgubbar och 3g hemmatorkade äpple (6sp eller 276kcal)👌🏼 • Chia pudding for Sunday breakfast! 😍 super simple and so good…

🇬🇧Translation below!👇🏼 Chiapudding till söndagsfrukost!😍 Superenkelt och så gott. Gör såhär: Häll chiafrön och valfri vätska (tex mjölk, soyamjölk, mandelmjölk) i en skål och rör om. Ställ i kyl och rör om igen efter 10min så alla klumpar försvinner. Låt stå i kyl i minst en timme och sen är det klart att ätas!😝 2msk chiafrön, 1,5dl soyamjölk, 30g hallon, 30g jordgubbar och 3g hemmatorkade äpple (6sp eller 276kcal)👌🏼 • Chia pudding for Sunday breakfast! 😍 super simple and so good…

Potatissallad med bacon passar bra till.

Potatissallad med bacon passar bra till.

Ibland hör man att det är krångligt att tillaga fisk. Men den här enkla och lyxiga fiskrätten går helt enkelt inte att misslyckas med.

Ibland hör man att det är krångligt att tillaga fisk. Men den här enkla och lyxiga fiskrätten går helt enkelt inte att misslyckas med.