Magdalena Björnberg

Magdalena Björnberg

Magdalena Björnberg
Fler idéer från Magdalena
Red astIlbes. Grows in full to partial shade and acidic soil. Would do well under our pines.

Red astIlbes. Grows in full to partial shade and acidic soil. Would do well under our pines.

Plymspirea, Aruncus dioicus. Ingen buske egentligen men känns så ☺ Trivs i halvskugga till skugga med lagom bevattning. Blommar tidigt i juni-juli och blir ca 150 cm hög. Klipp av blomställningarna efter blomningen. Kan delas. Beskärs till marknivå på våren.

Plymspirea, Aruncus dioicus. Ingen buske egentligen men känns så ☺ Trivs i halvskugga till skugga med lagom bevattning. Blommar tidigt i juni-juli och blir ca 150 cm hög. Klipp av blomställningarna efter blomningen. Kan delas. Beskärs till marknivå på våren.

Astilbe (False Spirea) 'Fanal'   Very dark maroon-red flowers. Deep green foliage.

Astilbe (False Spirea) 'Fanal' Very dark maroon-red flowers. Deep green foliage.

Berså av armeringsnät

Berså av armeringsnät

flower pergola

flower pergola

2017 Garden Rose wedding trends! Your www.weddingrosesdirect.com #gardenroses #davidaustin

2017 Garden Rose wedding trends! Your www.weddingrosesdirect.com #gardenroses #davidaustin

Lemon Cheesecake with Blueberry Compote

Lemon Cheesecake with Blueberry Compote

Så här snabbt och enkelt är det att göra riktigt smarrig glass!

Så här snabbt och enkelt är det att göra riktigt smarrig glass!

This Nutella Cheesecake tastes like it came from a gourmet bakery. It's decadent, creamy, and full of Nutella flavor. via @introvertbaker

This Nutella Cheesecake tastes like it came from a gourmet bakery. It's decadent, creamy, and full of Nutella flavor. via @introvertbaker

Crème Brûlée Cheesecake recipe from The Food Charlatan // Two of the best desserts known to man, combined in one. It’s a thick, custard-y, vanilla-y cheesecake with a gingersnap crust and a crunchy, not-quite-burnt caramel shell on top, just like Crème Brûlée. This is the best cheesecake I’ve ever made.

Crème Brûlée Cheesecake recipe from The Food Charlatan // Two of the best desserts known to man, combined in one. It’s a thick, custard-y, vanilla-y cheesecake with a gingersnap crust and a crunchy, not-quite-burnt caramel shell on top, just like Crème Brûlée. This is the best cheesecake I’ve ever made.