Det här receptet har jag fått av min kompis Ellinor och det är bara sååå gott!! ca 4-6 port: en formfranska ( det går åt 27 skivor) fyllning 1: 1 1/2 pkt bacon 1 purjolök 3 dl creme fraiche salt &a…

Det här receptet har jag fått av min kompis Ellinor och det är bara sååå gott!! ca 4-6 port: en formfranska ( det går åt 27 skivor) fyllning 1: 1 1/2 pkt bacon 1 purjolök 3 dl creme fraiche salt &a…

Sparris med luftorkad skinka och chèvre

Sparris med luftorkad skinka och chèvre

Herrgårdskyckling Den här maträtten åt vi första gången under förra julledigheten (alltså för ett år sedan) och dessa bilder är faktiskt...

Herrgårdskyckling Den här maträtten åt vi första gången under förra julledigheten (alltså för ett år sedan) och dessa bilder är faktiskt...

Nattjästa frallor | Bakverk och Fikastunder

Nattjästa frallor | Bakverk och Fikastunder

Brukar du äta Lingongrova? Det här brödet är mycket godare!

Brukar du äta Lingongrova? Det här brödet är mycket godare!

Den här bad boyen har jag bloggat om förut, men då hade jag annan topping. Det här är midsommarens förrätt som vi stod för. Enkel att göra o...

Den här bad boyen har jag bloggat om förut, men då hade jag annan topping. Det här är midsommarens förrätt som vi stod för. Enkel att göra o...

Enkla brytlimpor – Lindas Bakskola

Enkla brytlimpor – Lindas Bakskola

Noblessemarängtårta i långpanna – Lindas Bakskola

Noblessemarängtårta i långpanna – Lindas Bakskola

Denna tonfiskrulle är en given succé. Den brukar jag bjuda på när jag får gäster tillsammans med en god sallad. Den är lika populär varje gång.

Denna tonfiskrulle är en given succé. Den brukar jag bjuda på när jag får gäster tillsammans med en god sallad. Den är lika populär varje gång.

Frallor. Frasiga och samtidigt mjuka och luftiga. Det här behöver du :  50 gram jäst 6 dl ljummet vatten 2 tsk salt 2 msk olivolja 9- 12 dl vetemjöl alternativt byt ut ett par dl vetemjöl mot dinkel eller grahamsmjöl Garnering : Vatten , lite flingsalt och solrosfrön … Läs mer

Frallor. Frasiga och samtidigt mjuka och luftiga. Det här behöver du : 50 gram jäst 6 dl ljummet vatten 2 tsk salt 2 msk olivolja 9- 12 dl vetemjöl alternativt byt ut ett par dl vetemjöl mot dinkel eller grahamsmjöl Garnering : Vatten , lite flingsalt och solrosfrön … Läs mer

GUDA GOTT! Det här är väl ett sånt där klassiskt vandringsrecept som de flesta har en variant på, brukar laga eller ätit hos någon. Om inte så testa detta genast!! innan gräddning jag använde Port ...

GUDA GOTT! Det här är väl ett sånt där klassiskt vandringsrecept som de flesta har en variant på, brukar laga eller ätit hos någon. Om inte så testa detta genast!! innan gräddning jag använde Port ...

Innan jag åkte gjorde jag en uppskattad tonfiskgratäng som jag tänkte dela med mig av. Vill man ha lite mer krydda i så kan man addera till lite sambal oelek eller annan het chilisås, jag tycker det är gott med Sriracha i. Snabblagad och smarrig! =) Jag serverade den med Better than Noodles. 4.0 from 1 […]

Tonfiskgratäng med blomkål

Innan jag åkte gjorde jag en uppskattad tonfiskgratäng som jag tänkte dela med mig av. Vill man ha lite mer krydda i så kan man addera till lite sambal oelek eller annan het chilisås, jag tycker det är gott med Sriracha i. Snabblagad och smarrig! =) Jag serverade den med Better than Noodles. 4.0 from 1 […]

Smördegspaj med kantareller – Alla goda ting

Smördegspaj med kantareller – Alla goda ting

karuselltarta-steg7.jpg

Rulltårta under marsipantäcke

karuselltarta-steg7.jpg

Pinterest
Search