Maj-Britt Såthe

5 followers
·
32 following
Maj-Britt Såthe
More ideas from Maj-Britt
Ni som brukar följa mina bakinlägg på Instagram vet ju att jag gillar att ta enkla grejer och göra om dem på ett nytt sätt. Inför rulltårtans dag, den 9 augusti, så funderade jag på hur man...

Ni som brukar följa mina bakinlägg på Instagram vet ju att jag gillar att ta enkla grejer och göra om dem på ett nytt sätt. Inför rulltårtans dag, den 9 augusti, så funderade jag på hur man...

Himmelsk Citronpaj med kokosmjölk (glutenfri, mjölkfri & utan tillsatt vitt socker) | Nilla's Kitchen

Himmelsk Citronpaj med kokosmjölk (glutenfri, mjölkfri & utan tillsatt vitt socker) | Nilla's Kitchen

Nu har jag varit hemma hos svärmor igen och blivit bjuden på nåt sådär gott att man bara måste tigga till sig receptet. Kakan hade däremot inget namn. Jag och sambon funderade lite över den goda ka…

Nu har jag varit hemma hos svärmor igen och blivit bjuden på nåt sådär gott att man bara måste tigga till sig receptet. Kakan hade däremot inget namn. Jag och sambon funderade lite över den goda ka…

Pepparkaksrulltårta Foto: Andy Prhat  Botten  120 g Vetemjöl (2dl)  3 g Bikarbonat  (1/2tsk)  15 g julkryddor (1msk) - julkrydd mix (1msk kanel, 1 msk nejlika, 1/2 tsk  ingefära)  165 g ägg (3)  130 g Strösocker  (1 1/2dl)  30 g Arla - filmjölk (1/2dl)  1. Sätt ugnen på 250 grader. Sikta alla torra ingredienser i en bunke.  2. Vispa ägg och socker poröst, vänd i de torra ingredienserna med en  slickepott. Tillsätt sedan filmjölken.  3. Bred ut smeten på en plåt med bakplåtspapper och grädda…

Pepparkaksrulltårta Foto: Andy Prhat Botten 120 g Vetemjöl (2dl) 3 g Bikarbonat (1/2tsk) 15 g julkryddor (1msk) - julkrydd mix (1msk kanel, 1 msk nejlika, 1/2 tsk ingefära) 165 g ägg (3) 130 g Strösocker (1 1/2dl) 30 g Arla - filmjölk (1/2dl) 1. Sätt ugnen på 250 grader. Sikta alla torra ingredienser i en bunke. 2. Vispa ägg och socker poröst, vänd i de torra ingredienserna med en slickepott. Tillsätt sedan filmjölken. 3. Bred ut smeten på en plåt med bakplåtspapper och grädda…

Supermjuka, lättbakade, härliga frallor som går bra att frysa in.