Malin Appelqvist

Malin Appelqvist

Malin Appelqvist
More ideas from Malin
Den här gratängen med soltorkade tomater, grädde och parmesan smakar lika bra i dag som den gjorde på 90-talet!

Den här gratängen med soltorkade tomater, grädde och parmesan smakar lika bra i dag som den gjorde på 90-talet!

Stoppa kyckling, ost och purjolök i pajskalet. Grädda och njut!

Stoppa kyckling, ost och purjolök i pajskalet. Grädda och njut!

moa

moa

Persiljejärpar, en riktig gammal husmansklassiker i det svenska köket. Härligt saftiga och smakrika järpar med mycket kruspersilja och en krämig gräddsås

Persiljejärpar, en riktig gammal husmansklassiker i det svenska köket. Härligt saftiga och smakrika järpar med mycket kruspersilja och en krämig gräddsås

Hemligheten bakom en god lövbiffsgryta är tid! Låt den sjuda i flera timmar, gärna 3-4 för att köttet ska bli mört. Det här behöver du till 4- 5 portioner : 800 gram lövbiff 1 gul lök 2 vitlöksklyftor 1/ 2 msk paprikapulver 8 dl vatten 2 msk fond ( kött … Läs mer

Hemligheten bakom en god lövbiffsgryta är tid! Låt den sjuda i flera timmar, gärna 3-4 för att köttet ska bli mört. Det här behöver du till 4- 5 portioner : 800 gram lövbiff 1 gul lök 2 vitlöksklyftor 1/ 2 msk paprikapulver 8 dl vatten 2 msk fond ( kött … Läs mer

Treveckorssallad är en klassiker som är en favorit hos stora som små. Underbart god och den blir desto godare ju längre den får stå och gotta sig i kylen. Salladen har lång hållbarhet och ska hålla upp till tre veckor, men den är så god att den brukar gå åt i ett nafs hemma hos oss! Ca 10 portioner 1 kg vitkål 800 g morötter En halv purjolök eller en rödlök 1 röd paprika 1 grön paprika Dressing: 1,5 dl vinäger (tex vit vinäger eller äppelcidervinäger) 0,5 dl socker (du kan minska mängden om…

Treveckorssallad är en klassiker som är en favorit hos stora som små. Underbart god och den blir desto godare ju längre den får stå och gotta sig i kylen. Salladen har lång hållbarhet och ska hålla upp till tre veckor, men den är så god att den brukar gå åt i ett nafs hemma hos oss! Ca 10 portioner 1 kg vitkål 800 g morötter En halv purjolök eller en rödlök 1 röd paprika 1 grön paprika Dressing: 1,5 dl vinäger (tex vit vinäger eller äppelcidervinäger) 0,5 dl socker (du kan minska mängden om…