More ideas from Malin
Åh denna kaka är underbar och sååå god! Den blir härligt mjuk och saftig av vaniljkrämen som man tillsätter i smeten. Den blir ännu godare dagen efter den har bakats, perfekt om man vill förbereda fikat i god tid. Ca 12-14 bitar vaniljkaka Vaniljkräm: 6 msk snabbvispad marsanpulver (se bild) 4 dl mjölk 2 msk vaniljsocker Smet: 250 g rumstemprerad smör 4 dl socker 4 ägg 2 ½ tsk bakpulver 5 dl vetemjöl Garnering: 50 g mandelspån TIPS! Du kan smaksätta kakan med 2 tsk kardemumma eller 0,5 g…

Åh denna kaka är underbar och sååå god! Den blir härligt mjuk och saftig av vaniljkrämen som man tillsätter i smeten. Den blir ännu godare dagen efter den har bakats, perfekt om man vill förbereda fikat i god tid. Ca 12-14 bitar vaniljkaka Vaniljkräm: 6 msk snabbvispad marsanpulver (se bild) 4 dl mjölk 2 msk vaniljsocker Smet: 250 g rumstemprerad smör 4 dl socker 4 ägg 2 ½ tsk bakpulver 5 dl vetemjöl Garnering: 50 g mandelspån TIPS! Du kan smaksätta kakan med 2 tsk kardemumma eller 0,5 g…

Till smörkrämen: 100 g smör eller margarin 2 dl florsocker 2 tsk vaniljsocker 1 äggula Till botten: 3 ägg 1,5 dl strösocker 2 dl vetemjöl 0,5 dl mjölk eller va

Till smörkrämen: 100 g smör eller margarin 2 dl florsocker 2 tsk vaniljsocker 1 äggula Till botten: 3 ägg 1,5 dl strösocker 2 dl vetemjöl 0,5 dl mjölk eller va

Ni har väl inte missat denna ajvarkyckling – jag har skrivit det tidigare och detta receptet bara måste ni pröva. För er som äter LCHF – servera den med en grönsallad. Annars god att äta  med ris, pommes eller potatis. Noooom nooooom Ni behöver till 4 pers : 4 stora kycklingfileer … Läs mer

Ni har väl inte missat denna ajvarkyckling – jag har skrivit det tidigare och detta receptet bara måste ni pröva. För er som äter LCHF – servera den med en grönsallad. Annars god att äta med ris, pommes eller potatis. Noooom nooooom Ni behöver till 4 pers : 4 stora kycklingfileer … Läs mer