Malin Stjärnborg

Malin Stjärnborg

0
Followers
14
Following
Malin Stjärnborg
More ideas from Malin
Edit: Hej! Så roligt att så många har hittat till detta recept 😊 Att korta ner på tiden i receptet skulle jag rekommendera. Även dra ner lite på vätskan (eller skippa det helt!), receptet går…

Edit: Hej! Så roligt att så många har hittat till detta recept 😊 Att korta ner på tiden i receptet skulle jag rekommendera. Även dra ner lite på vätskan (eller skippa det helt!), receptet går…

Baka ett otroligt gott och enkelt brytbröd och servera till middagen.

Baka ett otroligt gott och enkelt brytbröd och servera till middagen.

NATTJÄSTA FRALLOR | Matsafari

NATTJÄSTA FRALLOR | Matsafari

Ett saftigt bröd fyllt med linfrön, solroskärnor, grovt rågmjöl och vetekli. De ska skållas först, vilket ger ett otroligt saftigt och gott bröd.

Ett saftigt bröd fyllt med linfrön, solroskärnor, grovt rågmjöl och vetekli. De ska skållas först, vilket ger ett otroligt saftigt och gott bröd.

Åh denna kaka är underbar och sååå god! Den blir härligt mjuk och saftig av vaniljkrämen som man tillsätter i smeten. Den blir ännu godare dagen efter den har bakats, perfekt om man vill förbereda fikat i god tid.  Ca 12-14 bitar vaniljkaka Vaniljkräm: 6 msk snabbvispad marsanpulver (se bild) 4 dl mjölk 2 msk vaniljsocker Smet: 250 g rumstemprerad smör 4 dl socker 4 ägg 2 ½ tsk bakpulver 5 dl vetemjöl Garnering: 50 g mandelspån TIPS! Du kan smaksätta kakan med 2 tsk kardemumma eller 0,5 g…

Åh denna kaka är underbar och sååå god! Den blir härligt mjuk och saftig av vaniljkrämen som man tillsätter i smeten. Den blir ännu godare dagen efter den har bakats, perfekt om man vill förbereda fikat i god tid. Ca 12-14 bitar vaniljkaka Vaniljkräm: 6 msk snabbvispad marsanpulver (se bild) 4 dl mjölk 2 msk vaniljsocker Smet: 250 g rumstemprerad smör 4 dl socker 4 ägg 2 ½ tsk bakpulver 5 dl vetemjöl Garnering: 50 g mandelspån TIPS! Du kan smaksätta kakan med 2 tsk kardemumma eller 0,5 g…

kalljäst rågbröd över natten

kalljäst rågbröd över natten