Malin Svikt
More ideas from Malin
Woolnet Polo är ett underställ i ullnät som både är bekvämt att ha på sig och andas.

Woolnet Polo är ett underställ i ullnät som både är bekvämt att ha på sig och andas.

Krämig paprikapasta med kronärtskockor | Recept ICA.se

Krämig paprikapasta med kronärtskockor | Recept ICA.se

En vegovariant av carbonara med svamp i stället för bacon - kanske till och med godare än originalet! Addera lite chiliflakes för extra hetta. Toppa med färsk persilja.

En vegovariant av carbonara med svamp i stället för bacon - kanske till och med godare än originalet! Addera lite chiliflakes för extra hetta. Toppa med färsk persilja.

En mustig vegolasagne som sprider goda dofter. Lasagneplattorna varvas med gröna linser, cream cheese, tunna skivor zucchini och en tomatsås som piffas till av den basilikadoftande peston.

En mustig vegolasagne som sprider goda dofter. Lasagneplattorna varvas med gröna linser, cream cheese, tunna skivor zucchini och en tomatsås som piffas till av den basilikadoftande peston.

Vem kan motstå en smakrik, mättande lasagne som dessutom är enkel att tillaga? Rivna morötter och majs ger lasagnen en rund sötma och gifter sig fint med tomatsåsens milda hetta. Peston ger såsen extra djup. Allt varvas mellan lager av lasagneplattor och toppas med riven ost som smälter till perfektion. Smaklig spis!

Vem kan motstå en smakrik, mättande lasagne som dessutom är enkel att tillaga? Rivna morötter och majs ger lasagnen en rund sötma och gifter sig fint med tomatsåsens milda hetta. Peston ger såsen extra djup. Allt varvas mellan lager av lasagneplattor och toppas med riven ost som smälter till perfektion. Smaklig spis!

En delikat pasta där pappardellen serveras med en krämig paprikapesto, stekt zucchini, matiga borlottibönor, salta oliver, krispiga sockerärtor och röda tomater. Detta är en explosion i smaker, färger och väldoft. Garnera pastan med mâchesallad och ät er belåtna!

En delikat pasta där pappardellen serveras med en krämig paprikapesto, stekt zucchini, matiga borlottibönor, salta oliver, krispiga sockerärtor och röda tomater. Detta är en explosion i smaker, färger och väldoft. Garnera pastan med mâchesallad och ät er belåtna!