Mashed-Potato-Puffs

Leftover Mashed Potato Puffs

Leftover Mashed Potato Puffs: Leftover mashed potatoes combined with eggs, sour cream, cheese and chives then baked in a cupcake pan until golden and crusty with creamy middles. They don't taste like leftovers!

Det här är min egen glutenfria variant av hönökakor där jag tillsatt fiberhusk och havregryn för att få degen lättarbetad och mer fiberrik. ...

Det här är min egen glutenfria variant av hönökakor där jag tillsatt fiberhusk och havregryn för att få degen lättarbetad och mer fiberrik. ...

Kesobröd

Kesobröd

Havrekakor med chokladfyllning | Bakverk och Fikastunder | Mama bloggar

Havrekakor med chokladfyllning | Bakverk och Fikastunder | Mama bloggar

Morotsbröd på havregryn, inget vetemjöl

Morotsbröd på havregryn, inget vetemjöl

Havrefrallor med russin (gluten-, mjölk-, ägg-fria)1

Havrefrallor med russin (gluten-, mjölk-, ägg-fria)1

Nu har jag ätit glutenfritt bröd så länge att jag nästan glömt hur bröd med gluten smakar. I somras var jag tvungen att smaka en skiva av lokala bageriets levainbröd och visst var det gott, men inte så att jag kände en stor saknad. Nu kan jag tycka att mitt glutenfria bröd smakar precis som allt annat. Det gör det nog inte helt och hållet, men bara att jag (och familjen) känner så innebär väl att jag lyckats rätt bra i mina bak-försök. För det blir en del försök i köket. Jag bakar ur…

Nu har jag ätit glutenfritt bröd så länge att jag nästan glömt hur bröd med gluten smakar. I somras var jag tvungen att smaka en skiva av lokala bageriets levainbröd och visst var det gott, men inte så att jag kände en stor saknad. Nu kan jag tycka att mitt glutenfria bröd smakar precis som allt annat. Det gör det nog inte helt och hållet, men bara att jag (och familjen) känner så innebär väl att jag lyckats rätt bra i mina bak-försök. För det blir en del försök i köket. Jag bakar ur…

Mjölfria morotsfrallor – Lindas Bakskola

Mjölfria morotsfrallor – Lindas Bakskola

Glutenfria pannkakor med maizena

Glutenfria pannkakor med maizena

Hur får man egentligen naturligt glutenfritt bröd att smaka som vörtbröd då en inte kan använda malt? Tja, man tar till andra ingredienser. I mitt senaste recept på jullimpor experimenterar...

Hur får man egentligen naturligt glutenfritt bröd att smaka som vörtbröd då en inte kan använda malt? Tja, man tar till andra ingredienser. I mitt senaste recept på jullimpor experimenterar...

Pinterest
Search