More ideas from Marfre
Köttfärsgratäng med bacon och tomat

A cheeseburger in keto paradise? Put your "two all beef patties, special sauce, tomatoes, cheese, pickles." AND bacon into a keto casserole. Then dig in and enjoy!

Jag har aldrig fått en sån fin deg och så luftiga kanelbullar som med detta recept! Jag tänkte att det var dags att fylla frysen med bullar inför hösten och Kanelbullens dag (som är den 4 oktober, lätt för mig att komma ihåg eftersom det är exakt en månad efter Zacks födelsedag). Dessa bullar blev […]

Extra luftiga kanelbullar enligt Johan Sörberg (domare i Hela Sverige Bakar)

Godkväll i stugan. . . Roligt att ni är så många som hittat hit till nya bloggen nu. Ni vet att ni kan följa bloggen även via instagram : @jennysmatblogg gör det vetja ♥ Och så närmar sig ju nyårsafton med stormsteg, och jag tänkte att jag kunde passa på … Läs mer

Godkväll i stugan. . . Roligt att ni är så många som hittat hit till nya bloggen nu. Ni vet att ni kan följa bloggen även via instagram : @jennysmatblogg gör det vetja ♥ Och så närmar sig ju nyårsafton med stormsteg, och jag tänkte att jag kunde passa på … Läs mer

Vem gillar inte Dumlekakor? Här kommer nytt recept ni måste prova.  Det räcker med en påse Dumle & en ask nobless Till cirka 20 kakor: 200 gram rumsvarmt smör 1 dl strösocker 3 dl vetemjöl 1 tsk bakpulver 2 tsk vaniljsocker Fyllning: 22 Dumlekolor ( jag valde dem med crunch ) … Läs mer

Vem gillar inte Dumlekakor? Här kommer nytt recept ni måste prova. Det räcker med en påse Dumle & en ask nobless Till cirka 20 kakor: 200 gram rumsvarmt smör 1 dl strösocker 3 dl vetemjöl 1 tsk bakpulver 2 tsk vaniljsocker Fyllning: 22 Dumlekolor ( jag valde dem med crunch ) … Läs mer

Häromdagen bakade jag ytterligare en magisk kaka. Alltså, att baka i långpanna är bara fööööör bra. Det blir mycket och sen är det så smidigt på något sätt. Det är en härlig cheesecakeaktig röra i mitten av kakan som är sååå god. Å så allt det chokladiga runt, jo men det är nästan för mycket. :

Häromdagen bakade jag ytterligare en magisk kaka. Alltså, att baka i långpanna är bara fööööör bra. Det blir mycket och sen är det så smidigt på något sätt. Det är en härlig cheesecakeaktig röra i mitten av kakan som är sååå god. Å så allt det chokladiga runt, jo men det är nästan för mycket. :

En kär gammal klassiker fylld med krämig och god vaniljsmörkräm som definitivt gör succé på fikabordet.

En kär gammal klassiker fylld med krämig och god vaniljsmörkräm som definitivt gör succé på fikabordet.