Margaretha Lindahl

Margaretha Lindahl

Margaretha Lindahl
More ideas from Margaretha
Solrosbollar

Solrosbollar

Patén kan ätas både varm och kall som ensamrätt eller serveras till kött eller fisk. Den håller sig några dagar i kylen men blir lite vattnig om den fryses.

Patén kan ätas både varm och kall som ensamrätt eller serveras till kött eller fisk. Den håller sig några dagar i kylen men blir lite vattnig om den fryses.

I dag bjuder jag på vita kärleksmums, eller snoddaskaka med vit choklad som man också kan kalla dem. Jag älskar verkligen den här kakan – både i originalform som klassiska mockarutor och i den här ljusa varianten. Jag har utgått från mitt klassiska recept på kärleksmums, men istället för kakao har j

I dag bjuder jag på vita kärleksmums, eller snoddaskaka med vit choklad som man också kan kalla dem. Jag älskar verkligen den här kakan – både i originalform som klassiska mockarutor och i den här ljusa varianten. Jag har utgått från mitt klassiska recept på kärleksmums, men istället för kakao har j

En himmelskt god äppelkladdkaka som är enkel att göra.

- Äppelkladdkaka - Apple Kladdkaka, - use crispy green apples,add lemon/orange zest/juice to batter, cinnamon cream (spritz) ontop?

De absolut  b ä s t a  frallorna jag någonsin bakat! Antagligen de  e n k l a s t e  också! Gröten i degen gör frallorna sååå sju...

De absolut b ä s t a frallorna jag någonsin bakat! Antagligen de e n k l a s t e också! Gröten i degen gör frallorna sååå sju...

IMG_6766

IMG_6766