Häromdagen bakade jag ytterligare en magisk kaka. Alltså, att baka i långpanna är bara fööööör bra. Det blir mycket och sen är det så smidigt på något sätt. Det är en härlig cheesecakeaktig röra i mitten av kakan som är sååå god. Å så allt det chokladiga runt, jo men det är nästan för mycket. :

Häromdagen bakade jag ytterligare en magisk kaka. Alltså, att baka i långpanna är bara fööööör bra. Det blir mycket och sen är det så smidigt på något sätt. Det är en härlig cheesecakeaktig röra i mitten av kakan som är sååå god. Å så allt det chokladiga runt, jo men det är nästan för mycket. :

Här kan du antingen använda dig av dumlekolor eller Daim. Det här behöver du: 220 gram smör 4 msk ljus sirap 5 dl vetemjöl 2 dl strösocker 1 ½ tsk bakpulver 1 msk vaniljsocker 10-13 stycken...

Här kan du antingen använda dig av dumlekolor eller Daim. Det här behöver du: 220 gram smör 4 msk ljus sirap 5 dl vetemjöl 2 dl strösocker 1 ½ tsk bakpulver 1 msk vaniljsocker 10-13 stycken...

Kanske den godaste bullfyllningen någonsin! Cream cheesen ger en underbart saftig och syrlig smak, som påminner om cheese cake, till de här bullarna. Och tillsammans med den karamelliga sirapssmaken och saffranet blir det nästan svimfärdigt gott. Helt klart en riktig adventsfavorit! SAFFRANSBULLAR

Saffron buns with cream cheese and maple syrup (Saffransbullar med cream cheese och sirap)

En av de godaste och mest lättbakade kakor som du kan göra i långpanna. Så saftig och god! Perfekt om man ska bjuda många på god fika. Ca 24 stora bitar eller 30 mindre Kakan: 6 st ägg 4 dl strösocker 2 msk vaniljsocker 5 tsk bakpulver 3 dl vatten eller mjölk (jag använder mjölk) 6 dl vetemjöl Glasyren: 200 gram smör 8 dl florsocker 2 tsk vaniljsocker 1 tsk pressad citron 2 äggulor Garnering: Ca 1,5 dl riven kokos Gör såhär: Värm ugnen till 175°. Klä en långpanna, ca 30×40 cm, med…

En av de godaste och mest lättbakade kakor som du kan göra i långpanna. Så saftig och god! Perfekt om man ska bjuda många på god fika. Ca 24 stora bitar eller 30 mindre Kakan: 6 st ägg 4 dl strösocker 2 msk vaniljsocker 5 tsk bakpulver 3 dl vatten eller mjölk (jag använder mjölk) 6 dl vetemjöl Glasyren: 200 gram smör 8 dl florsocker 2 tsk vaniljsocker 1 tsk pressad citron 2 äggulor Garnering: Ca 1,5 dl riven kokos Gör såhär: Värm ugnen till 175°. Klä en långpanna, ca 30×40 cm, med…

Här kommer ett recept på en ljus tårtbotten som jag alltid använder (om jag inte gör chokladtårtbotten, vill säga) när jag gör mina tårtor.Receptet är helt perfekt för det ger höga, fina och jämna…

Här kommer ett recept på en ljus tårtbotten som jag alltid använder (om jag inte gör chokladtårtbotten, vill säga) när jag gör mina tårtor.Receptet är helt perfekt för det ger höga, fina och jämna…

Utifall att någon missat den här röran så kommer den i repris nu. Gott på rostade mackor, passar till grillad fisk, till kräftskivan och så ...

Utifall att någon missat den här röran så kommer den i repris nu. Gott på rostade mackor, passar till grillad fisk, till kräftskivan och så ...

Nu är det så många som som smakat på den här kakan som vill ha receptet så dags att dela med mig. Min syrra sa t ex att det var en av de absolut godaste kakor hon ätit, tack fina syster! ❤️ Detta är en kanelkaka som är helt fantastiskt otroligt god alltså. Bakad i långpanna dessutom så det finns my

Galet god kanelkaka i långpanna – Niiiniskitchenlife

Pinterest
Search