Pinterest
Metropol Parasol // The World’s Largest Wooden Structure - Seville (Spain)

Metropol Parasol // The World’s Largest Wooden Structure

Architect Adam Knibb has added a timber-clad extension to a house in Hampshire, which is connected to the former barn building by a frameless glass box.

Adam Knibb adds modern extension to Hampshire barn conversion

Gallery of Hurdle House / Adam Knibb Architects / Remodeling House / Rectangular Vertical Window / glass conector / glass material / conection new and old construction / wall window /

Sulwhasoo Flagship Store by Neri&Hu

Delicate brass framework dividesNeri&Hu's Sulwhasoo store

Sulwhasoo Flagship Store by Neri&Hu, Seoul, South Korea Part of the facade and the interior composed of brass rods lattice creates a see-thorugh surface.

Two-Face Furniture - Norell/Rodhe

Norell/Rodhe TWO-FACE FURNITURE Urban furniture, Karosta, Latvia, 2014 The former USSR naval base Karosta and its abandoned and decaying buildings are fuelling a vibrant art community as well as.

Red brick buildings wrap around an elevated piazza at this education centre in Rwanda

Brick and wicker education centre in Rwanda by Dominikus Stark

Glass mosaic

Nakamura’s Optical Glass House is composed of roughly 6000 glass blocks strung together by stainless steel. Soundproof the façade cancel out external noise while allowing light and air to pass through and revealing only a mosaic of the lush garden inside.

This black brick building has a 'crack' in it to reveal the entrance.

The entrances to this brick building are pulled away like a curtain

This black brick building in Korea has sections of curved brickwork that expose the entrances, and also curve down to meet the sidewalk.

From Nature: Creative Interior Design of Rosemoo Office in Beijing, Beijing, 2015 - Cun-Design

From Nature: Creative Interior Design of Rosemoo Office in Beijing Chief Designer: Cui Shu Design Company: Cun-Design (www.cn) Function: Creative Office for A Clothing Brand Design Time: 2015 Completion Time: 2015 Area:.

Love the modern glass sunroom addition to this otherwise old home. I love the juxtaposition of modern and old, clean line slick and rough. I love the idea of having such fun solarium for winter days to watch the snowflakes fall while you snuggle up inside...

a sleek new room creates high contrast when added to a rustic stone cabin - Roly House in Belgium

Villa Santanyi | urlaubsarchitektur.de|holidayarchitecture.com

Els Comellars (Villa Santanyi)