Lara Bohnic, The London Collection for Skultuna, Sweden.

Lara Bohnic, The London Collection for Skultuna, Sweden. Available in Peltoniemi Concept Store!

Den ikoniska Ögon Cacao ett öga affischen designades av den välkända illustratören Olle Eksell 1956.  De berömda cacao ögonen kom till när Olle skapade Sveriges första designprogram för företaget Mazetti, efter det har de kommit att bli en sann klassiker inom svensk design. Affischen passar utmärkt i de flesta miljöer och skapar både en tidlös och trendig känsla. Kombinera den tillsammans med andra fina motiv illustrerade av Olle Eksell.

Ögon Cacao one eye poster - cm - Olle Eksell

Kastehelmi Ljuslykta, Klar, 64 mm, Iittala

En riktigt favorit, kastehelmi ljuslykta i klarglas från Iittala.

Håll reda på dagarna med de retro-liknande kalendertärningarna från Bloomingville. Tärningarna är tillverkade i ljust trä med siffror och text i svart. Tärningarna passar utmärkt att ge bort som present och blir snygga att ställa på nattduksbordet eller i bokhyllan!

Bloomingville calender dices from Bloomingville by Bloomi.

Den vackra ljusstaken Festivo formgavs av Timo Sarpaneva redan 1966 och är en modern finsk klassiker från Iittala. Den finns i flertalet höjder som passar utmärkt att mixa vackert på matbordet, i ett fönster eller på ett sideboard!

The beautiful Festivo candleholder was designed by Timo Sarpaneva in 1966 and is a modern Finnish classics from Iittala. It is available in several heights which are ideal to mix in a stylish way on the dining table or the sideboard.

Secrets, Champagneskål 34cl 2p

Secrets, Champagneskål 34cl 2p

Klassiska stövlar - schwarz

Klassiska stövlar - schwarz

Cowboy Boot, Cowboys, Black, Denim Boots, Cowboy Boots

Pinterest
Search