Reese’s Peanut Butter Valentine’s Heart

This Reese’s Peanut Butter Valentine’s Heart recipe is super simple and easy to make. But these cute chocolate peanut putter hearts are melt-in-your-mouth

Recipe in Swedish. Segmjuk cookie i jätteformat, fylld med hackad choklad och Dumlekola – supersmarrig!

Recipe in Swedish. Segmjuk cookie i jätteformat, fylld med hackad choklad och…

Himmelsk Citronpaj med kokosmjölk (glutenfri, mjölkfri & utan tillsatt vitt socker) | Nilla's Kitchen

Himmelsk Citronpaj med kokosmjölk (glutenfri, mjölkfri & utan tillsatt vitt socker) | Nilla's Kitchen

Hej hej Älskar att göra glass på kondenserad mjölk, det går så snabbt, går att varieras i det oändliga och blir så krämig och god konsistens. Går inte att misslyckas med! Här har jag smaksat…

Hej hej Älskar att göra glass på kondenserad mjölk, det går så snabbt, går att varieras i det oändliga och blir så krämig och god konsistens. Går inte att misslyckas med! Här har jag smaksat…

Dessa Delicatobollar blir lika krämiga som färdigköpta. Men innehåller bättre ingredienser och är betydligt godare! Perfekt till Chokladbollensdag 11 maj!

Dessa Delicatobollar blir lika krämiga som färdigköpta. Men innehåller bättre ingredienser och är betydligt godare! Perfekt till Chokladbollensdag 11 maj!

Följ med i stora glassguiden och lär dig göra mjuk, krämig hemgjord glass. Vi förklarar med steg för steg bilder och du får lära dig alla viktiga tips.

Följ med i stora glassguiden och lär dig göra mjuk, krämig hemgjord glass. Vi förklarar med steg för steg bilder och du får lära dig alla viktiga tips.

Knäckig bananpaj med grädde – nästan som friterad banan!

Knäckig bananpaj med grädde – nästan som friterad banan!

Till smörkrämen: 100 g smör eller margarin 2 dl florsocker 2 tsk vaniljsocker 1 äggula Till botten: 3 ägg 1,5 dl strösocker 2 dl vetemjöl 0,5 dl mjölk eller va

Silviarulltårta

Till smörkrämen: 100 g smör eller margarin 2 dl florsocker 2 tsk vaniljsocker 1 äggula Till botten: 3 ägg 1,5 dl strösocker 2 dl vetemjöl 0,5 dl mjölk eller va

Knäckig bananpaj – smakar som friterad banan – Alla goda ting

Knäckig bananpaj – smakar som friterad banan – Alla goda ting

Kardemummabullar med smör - godaste bullarna - Victorias provkök

Kardemummabullar med smör - godaste bullarna - Victorias provkök

Här har vi en nyttig variant på chokladfudge. Den är så len i konsistensen och supergod, den är väldigt mäktig så häll upp i ischokladformar för det räcker med en liten bit, sen flingsalt över mums! Flingsaltet gör nästan hela fudgen, chokladsmaken kommer mer fram och smaken blir helt underbar! NYTTIG CHOKLADFUDGE 0,5 dl kokosolja [...]

Här har vi en nyttig variant på chokladfudge. Den är så len i konsistensen och supergod, den är väldigt mäktig så häll upp i ischokladformar för det räcker med en liten bit, sen flingsalt över mums! Flingsaltet gör nästan hela fudgen, chokladsmaken kommer mer fram och smaken blir helt underbar! NYTTIG CHOKLADFUDGE 0,5 dl kokosolja [...]

God morgon Nu är det dags för receptet på den efterfrågade daimpajen. Roligt att  ni verkar uppskatta den- och den fick över 1000 gillamarkeringar  på bloggens Facebook. Kul att ni hänger med där för alla dagliga recept & uppdateringar. En söt kaka som gör sig bra med citrongrädde. Det här behöver … Läs mer

God morgon Nu är det dags för receptet på den efterfrågade daimpajen. Roligt att ni verkar uppskatta den- och den fick över 1000 gillamarkeringar på bloggens Facebook. Kul att ni hänger med där för alla dagliga recept & uppdateringar. En söt kaka som gör sig bra med citrongrädde. Det här behöver … Läs mer

Saftig, mjuk och ljuvlig vaniljkaka med blåbär. Åh den är så god, sådär lagom mastig, lite kladdig och enkel att baka. Detta recept är en favorit på bloggen, det är exakt samma recept som vaniljkakan HÄR! Jag har bara bytt ut mandelflarnen mot blåbär. Det blev en fullträff. Kakan blir bara godare om man bakar den dagen innan servering och klarar sig fint i kylen i 4-5 dagar. Ca 12-14 bitar vaniljkaka Vaniljkräm: 6 msk snabbvispad marsanpulver 4 dl mjölk 2 msk vaniljsocker Smet: 250 g…

Saftig, mjuk och ljuvlig vaniljkaka med blåbär. Åh den är så god, sådär lagom mastig, lite kladdig och enkel att baka. Detta recept är en favorit på bloggen, det är exakt samma recept som vaniljkakan HÄR! Jag har bara bytt ut mandelflarnen mot blåbär. Det blev en fullträff. Kakan blir bara godare om man bakar den dagen innan servering och klarar sig fint i kylen i 4-5 dagar. Ca 12-14 bitar vaniljkaka Vaniljkräm: 6 msk snabbvispad marsanpulver 4 dl mjölk 2 msk vaniljsocker Smet: 250 g…

Pinterest
Search