Ghakkun - samiskt tunnbröd (Gáhkku, AKA  glödkaka or rieska, is a soft sami flatbread)

Ghakkun - samiskt tunnbröd (Gáhkku, AKA glödkaka or rieska, is a soft sami flatbread)

Petits pains de campagne.

Petits pains de campagne (original recipe in Swedish) Ingredients cups water 20 g yeast ml flour dl wheat sourdough 2 teaspoons honey tablespoons of sea salt

Nybakta morgonfrallor på fem minuter? Jodå, bara du förbereder degen kvällen innan och sätter in i kylen så har du färska frallor på morgonen på ett litet kick!

Nybakta morgonfrallor på fem minuter? Jodå, bara du förbereder degen kvällen innan och sätter in i kylen så har du färska frallor på morgonen på ett litet kick!

Valnötterna går att utesluta helt eller att byta mot solroskärnor, mandlar eller hasselnötter.

Valnötsfrallor

Valnötterna går att utesluta helt eller att byta mot solroskärnor, mandlar eller hasselnötter.

Urgott fröknäcke fullspäckat med fyra sorters olika frön. Foto Thomas Hjertén

Urgott fröknäcke fullspäckat med fyra sorters olika frön. Foto Thomas Hjertén

Morotsfrallorna blir oerhört saftiga av de rivna morötterna i degen.

Saftiga och goda morotsfrallor med fint rivna morötter i.

Wow, ytterligare ett favoritrecept att lägga till samlingen. Det här kan vara det godaste brödet jag bakat. Brödet baseras på en gröt och...

Wow, ytterligare ett favoritrecept att lägga till samlingen. Det här kan vara det godaste brödet jag bakat. Brödet baseras på en gröt och...

Vill du ha naanbröd? Det är ingen ja eller nej-fråga, det går bara att svara ja på den frågan (om du inte är glutenintolerant alltså, för då kan du ju dö). Med det här enkla receptet kan du moffa i dig hur mycket vitlöksnaan du vill hemma.

Brödet du alltid äter för mycket av – vitlöksnaan

Vill du ha naanbröd? Det är ingen ja eller nej-fråga, det går bara att svara ja på den frågan (om du inte är glutenintolerant alltså, för då kan du ju dö). Med det här enkla receptet kan du moffa i dig hur mycket vitlöksnaan du vill hemma.

Barbaribröd är ett populärt bröd i Iran. Inte bara för den frasigt goda skorpan med mjukt inkråm, men också för det är ett mångsidigt bröd som både passar som frukostbröd och tillsammans med goda röror. Brödet är dessutom helt vegansk.

Barbaribröd

Barbaribröd är ett populärt bröd i Iran. Inte bara för den frasigt goda skorpan med mjukt inkråm, men också för det är ett mångsidigt bröd som både passar som frukostbröd och tillsammans med goda röror. Brödet är dessutom helt vegansk.


More ideas
Pinterest
Search