The first time I tried farinata, the baked chickpea pancake from Italy, it was dry as particleboard. The second and third times were just as bad. Only after I'd dismissed it as an inexplicably terrible product of the Italian kitchen did I finally taste the real thing, and then I understood why people loved it so much. Savory, custardy, and simple in the best possible way, it's also dead easy to make at home. Here's how.

How to Make Farinata: The Italian Chickpea Pancake

The first time I tried farinata, the baked chickpea pancake from Italy, it was dry as particleboard. The second and third times were just as bad. Only after I'd dismissed it as an inexplicably terrible product of the Italian kitchen did I finally taste the real thing, and then I understood why people loved it so much. Savory, custardy, and simple in the best possible way, it's also dead easy to make at home. Here's how.

Krämig mandelgröt med kardemumma och blåbär

Krämig mandelgröt med kardemumma och blåbär

Som jag tidigare nämt, ett par gånger eller så är jag en frukostälskare av rang! Jag älskar att sitta och njuta länge av min frukost. Till helgen ska helst hela köksbordet vara knökfullt av godsaker. Men jag har en liten regel. Jag vill att frukosten ska vara nyttig. Det är ändå det första du fy

Som jag tidigare nämt, ett par gånger eller så är jag en frukostälskare av rang! Jag älskar att sitta och njuta länge av min frukost. Till helgen ska helst hela köksbordet vara knökfullt av godsaker. Men jag har en liten regel. Jag vill att frukosten ska vara nyttig. Det är ändå det första du fy

Yoghurt, Men, Granola, Muesli

Fem frukost-tips inför helgen - Ät bra, må bra

Pinterest
Search