Segmjuk, lite kladdig chokladbotten med en härlig, knäckig toscasmet på toppen.

Segmjuk, lite kladdig chokladbotten med en härlig, knäckig toscasmet på toppen.

Nu har jag varit hemma hos svärmor igen och blivit bjuden på nåt sådär gott att man bara måste tigga till sig receptet. Kakan hade däremot inget namn. Jag och sambon funderade lite över den goda ka…

Nu har jag varit hemma hos svärmor igen och blivit bjuden på nåt sådär gott att man bara måste tigga till sig receptet. Kakan hade däremot inget namn. Jag och sambon funderade lite över den goda ka…

I helgen hade vi lite kalas för Isac som fyllt två år. Eftersom jag låg däckad ett par dagar förra veckan blev inte allt riktigt som jag tänkt mig, men det blev bra ändå. Det brukar ju bli det.. Jag h

Vaniljrutor i långpanna (Linnéas Skafferi)

I helgen hade vi lite kalas för Isac som fyllt två år. Eftersom jag låg däckad ett par dagar förra veckan blev inte allt riktigt som jag tänkt mig, men det blev bra ändå. Det brukar ju bli det.. Jag h

Helt underbar, mild och mjuk kaka till efterrätt eller till kaffet. Med frisk och ljuvlig smak från citron och crème fraiche.

Helt underbar, mild och mjuk kaka till efterrätt eller till kaffet. Med frisk och ljuvlig smak från citron och crème fraiche.

Tack för era tips om alla goda långpannekakor idag på instagram ( @jennysmatblogg ) Och något som lät gott & blev farligt GOTT, var just dessa vaniljhjärtan i långpanna. Receptet från Hemmets journal.

Vaniljhjärtan i långpanna (Jennys Matblogg)

Åh denna kaka är underbar och sååå god! Den blir härligt mjuk och saftig av vaniljkrämen som man tillsätter i smeten. Den blir ännu godare dagen efter den har bakats, perfekt om man vill förbereda fikat i god tid.  Ca 12-14 bitar vaniljkaka Vaniljkräm: 6 msk snabbvispad marsanpulver (se bild) 4 dl mjölk 2 msk vaniljsocker Smet: 250 g rumstemprerad smör 4 dl socker 4 ägg 2 ½ tsk bakpulver 5 dl vetemjöl Garnering: 50 g mandelspån TIPS! Du kan smaksätta kakan med 2 tsk kardemumma eller 0,5 g…

Åh denna kaka är underbar och sååå god! Den blir härligt mjuk och saftig av vaniljkrämen som man tillsätter i smeten. Den blir ännu godare dagen efter den har bakats, perfekt om man vill förbereda fikat i god tid. Ca 12-14 bitar vaniljkaka Vaniljkräm: 6 msk snabbvispad marsanpulver (se bild) 4 dl mjölk 2 msk vaniljsocker Smet: 250 g rumstemprerad smör 4 dl socker 4 ägg 2 ½ tsk bakpulver 5 dl vetemjöl Garnering: 50 g mandelspån TIPS! Du kan smaksätta kakan med 2 tsk kardemumma eller 0,5 g…

Jag hade fått några frågor på ananaspajen, ni ville veta vart ni hittar recepetet på denna. Här kommer det igen- för er som missat. Annars hittar ni tidigare recept bland kategorierna till höger på sidan, eller i sökrutan. Jag såg nu att det var drygt två år sedan vi bakade denna… Här är … Läs mer

Jag hade fått några frågor på ananaspajen, ni ville veta vart ni hittar recepetet på denna. Här kommer det igen- för er som missat. Annars hittar ni tidigare recept bland kategorierna till höger på sidan, eller i sökrutan. Jag såg nu att det var drygt två år sedan vi bakade denna… Här är … Läs mer

Try this recipe for Authentic Lindy's Famous New York Cheesecake on Foodgeeks.com

Authentic Lindy's Famous New York Cheesecake

This is perhaps the most famous and imitated cheesecake of all. Dense and creamy, it is what has become known as New York-style cheesecake.

Mannagrynskaka med hallon

Mannagrynskaka med hallon

Mjuk pepparkaka som smakar gammaldags. Ett ärvt recept på mjuk pepparkaka som vi arbetat om till dagens råvaror. Syltat spelsinskal är bytt ut mot aprikoser – men du kan välja själv vilket som är godast.

Mjuk pepparkaka - Recept

Mjuk pepparkaka som smakar gammaldags. Ett ärvt recept på mjuk pepparkaka som vi arbetat om till dagens råvaror. Syltat spelsinskal är bytt ut mot aprikoser – men du kan välja själv vilket som är godast.

Pinterest
Search