Bakverk

Collection by Marianne Ragnarsson • Last updated 3 weeks ago

286 
Pins
Marianne Ragnarsson
1:34

Flower Biscuits!

How can you not love these little pieces of heaven?!?

Äppelrutor med smultäcke och vaniljpudding | matblogg - matmedmera.eu

Hej igen! Här hemma även om det är helg har jag fullt upp i köket! Idag tänkte jag baka äppelrutor med smultäcke…

Glutenfria mandelkex med sesam- och chiafrön

Fantastiskt goda kex utan gluten och mejeriprodukter. Ett måste att prova för den hälsdmeovetne som vill äta god men nyttig mat :)

Pepparkaksbiskvier

Ny vecka och nya tag! Nu är det nedräkning till julafton! Julklapparna är inslagna under granen annars brukar jag vara i sista minuten varje år men nu NU har jag blivit bättre men det är tack vare min mamma hon hjälper mig. Jag bakade polkagrisbiskvier igår och sen kom mamma o hämtade kakorna. Då fick [...]

Snabbhavrekakor - Recept - Tasteline.com

·
724 reviews
·
15 minutes
·

Snabbhavrekakor är riktiga klassiker, en del av 7 sorters kakor! Havrekakor uppskattas av många, och är inte svåra att baka. Recept från "Sju sorters kakor" (ICA).

attachment-1

Dödligt goda saffransskorpor

När saffran nu är så dyrt ska man använda den där den verkligen kommer till sin rätt. Receptet till dessa saffransskorpor fick jag av en vän förra året. De är helt livsfarligt goda. Definitivt bero…

Mandelkakor med saffran och apelsin, en julig variant | Blomster&Bakverk

Du kanske såg mina mandelkakor jag bakade för några veckor sedan? Nu har jag gjort en julig variant - mandelkakor med saffran och apelsin. Himmel så goda de

Juliga kolasnittar - små kakor recept - baka - matlblogg - matmedmera.eu

bakade jag juliga kolasnittar med kanel och pärlsocker... kolasnittar recept...julbak med kanel och kardemumma...matblogg matmedmera

Lakritskulor - Paleoskafferiet

Lakritskulor är perfekta som lördagsgodis eller när man bara blir sugen på lakrits! Ännu ett härligt Paleo recept i Paleoskafferiet här Under vårt tak.

Jämtländskt mjukt tunnbröd

Via mitt lokala bibliotek har jag lycktas låna ett häfte, som heter Brödtratditoner förr och nu i Jämtland Härjedalen utgivet av Eldrimner. Här har jag hittat en massa bra information om brödbakningen i dessa landskap. Här kommer prov på ett av recepten i häftet. Min version använder mer mjöl, jag tycker inte om att baka med allt för lösa degar. Jämtländskt mjukt tunnbröd - 8 st 10 g jäst ½ liter mjölk 10 g salt 1 g hjorthornssalt 300 g kornmjöl 400 g vetemjöl Lös jästen i lite ljummen…

Snilleskök

Snilleskök - Choklad cookies fyllda med hallonmousse, toppade med hasselnöts frosting

Snilleskök

Smulpajskaka - Baka med Linnéa - Hitta receptet här!

Smulpajskaka - Baka med Linnéa - Hitta receptet här!

Smulpajskaka - Baka med Linnéa - Hitta receptet här!

Surdegsstart så mycket bättre än jäst - Mariasfeelinggood

Surdegsstart så mycket bättre än jäst - Mariasfeelinggood

Surdegsstart varför ska man använda det? jo för att är så mycket bättre än jäst och med den här surdegsstarten kan bu baka hur mycket du vill.

enkelt knäckebröd – en smaksak

Inlägg om enkelt knäckebröd skrivna av Johanna

Säsongens första saffransbak · Elins bakficka

Jag tycker att man får börja pynta och baka först från …