Saftiga och goda saffranssockerbullar med en krämig fyllning av vit choklad - Tidningen Hembakat

Saffron buns with white chocolate filling

bakning,baka,bullar,kanelbullar,hjärta,kanelbulle

I was looking for a good cinnamon bun recipe, and then I stumbled on to these lovely cinnamon hearts. Valentine coming up! (Swedish recipe so this is mainly inspiration for the heart shape)

Chokladbiskvier med dulce de leche | Recept från Köket.se

Chokladbiskvier med dulce de leche

Chokladbiskvier med dulce de leche | Recept från Köket.se

Lyxig, lättgjord och ljuvligt god mazarinkaka.

Lyxig, lättgjord och ljuvligt god mazarinkaka.

Idag kommer en favorit i repris, jag har gjort denna otroligt många gånger och den har blivit lite av en klassiker här hemma, idag var det återigen dags att avnjuta detta gudomliga bakverk. Denna…

Idag kommer en favorit i repris, jag har gjort denna otroligt många gånger och den har blivit lite av en klassiker här hemma, idag var det återigen dags att avnjuta detta gudomliga bakverk. Denna…

Ljuvlig jordgubbscheesecake och kladdkaka i ett.

Ljuvlig jordgubbscheesecake och kladdkaka i ett.

Lakritskladdkaka i långpanna | Tidningen Hembakat » Lindas Bakskola | Bloglovin

Lakritskladdkaka i långpanna (Tidningen Hembakat » Lindas Bakskola)

Lakritskladdkaka i långpanna | Tidningen Hembakat » Lindas Bakskola | Bloglovin

Saffranssnurror med vit choklad och mandelmassa; guld att äta, nästan. - Emily Dahl

Recept: Saffranssnurror med vit choklad och mandelmassa (Twisted saffron buns with white chocolate and almond paste)

Vit chokladkaka med blåbär och citron

Vit chokladkaka med blåbär och citron

- Vit chokladkaka med blåbär - White Chocolate Cake with Blueberries -

Åh denna kaka är underbar och sååå god! Den blir härligt mjuk och saftig av vaniljkrämen som man tillsätter i smeten. Den blir ännu godare dagen efter den har bakats, perfekt om man vill förbereda fikat i god tid. Ca 12-14 bitar vaniljkaka Vaniljkräm: 6 msk snabbvispad marsanpulver (se bild) 4 dl mjölk 2 msk vaniljsocker Smet: 250 g rumstemprerad smör 4 dl socker 4 ägg 2 ½ tsk bakpulver 5 dl vetemjöl Garnering: 50 g mandelspån TIPS! Du kan smaksätta kakan med 2 tsk kardemumma eller 0,5 g…

Åh denna kaka är underbar och sååå god! Den blir härligt mjuk och saftig av vaniljkrämen som man tillsätter i smeten. Den blir ännu godare dagen efter den har bakats, perfekt om man vill förbereda fikat i god tid. Ca 12-14 bitar vaniljkaka Vaniljkräm: 6 msk snabbvispad marsanpulver (se bild) 4 dl mjölk 2 msk vaniljsocker Smet: 250 g rumstemprerad smör 4 dl socker 4 ägg 2 ½ tsk bakpulver 5 dl vetemjöl Garnering: 50 g mandelspån TIPS! Du kan smaksätta kakan med 2 tsk kardemumma eller 0,5 g…

Pinterest
Search