En riktig allt-i-ett-succé som du kommer att vilja göra om och om igen

En riktig allt-i-ett-succé som du kommer att vilja göra om och om igen

Würstchen zu Schillerlocken gemacht

Würstchen zu Schillerlocken gemacht

Västerbottenpaj i miniformat, 8st –  1 rulle smördeg (finns i kyldisken), 1 dl mjölk 3-4 dl riven västerbottensost 2 ägg salt och peppar

Västerbottenpaj – enkelt och snabbt recept

Västerbottenpaj i miniformat, 8st – 1 rulle smördeg (finns i kyldisken), 1 dl mjölk 3-4 dl riven västerbottensost 2 ägg salt och peppar

smörgåstårta 101ideer.se

smörgåstårta 101ideer.se

Det finns en sak som är ett måste till sommarens alla grillnignar och picknicar och det är den bästa pastasalladen ever! Själv fick jag smaka den för första gången för ca 6 eller 7 år sedan och än…

Det finns en sak som är ett måste till sommarens alla grillnignar och picknicar och det är den bästa pastasalladen ever! Själv fick jag smaka den för första gången för ca 6 eller 7 år sedan och än…

Laga ”pulled” högrev i italienskt stil! Det här blir en otroligt mustig och god gryta med allt i ett – dessutom räcker den till många.

Laga ”pulled” högrev i italienskt stil! Det här blir en otroligt mustig och god gryta med allt i ett – dessutom räcker den till många.

wallpaper

wallpaper

Krämig vitkålsgratäng 1/2 vitkålshuvud 1 gul lök 2 vitlöksklyftor 3 dl grädde 1 dl creme fraiche 1 tsk sambal olek Salt och peppar Riven ost Sätt ugnen på 200 grader. Strimla vitkål och lök och hacka vitlök. Fräs detta i rikligt med smör i en panna. När kålen mjuknat något häller du på grädde och creme fraicht samt kryddor (snåla inte med salt och peppar). Smaka av och låt puttra i ca 5-10 minuter. Häll över form toppa med riven ost. Gratinera i ca 20-25 minuter. (anjovis ist. för sambal)

Krämig vitkålsgratäng 1/2 vitkålshuvud 1 gul lök 2 vitlöksklyftor 3 dl grädde 1 dl creme fraiche 1 tsk sambal olek Salt och peppar Riven ost Sätt ugnen på 200 grader. Strimla vitkål och lök och hacka vitlök. Fräs detta i rikligt med smör i en panna. När kålen mjuknat något häller du på grädde och creme fraicht samt kryddor (snåla inte med salt och peppar). Smaka av och låt puttra i ca 5-10 minuter. Häll över form toppa med riven ost. Gratinera i ca 20-25 minuter. (anjovis ist. för sambal)

Baconlindade kycklingrulader på potatisbädd med morotstsatsiki. Det ser gott ut ... måste provas!

Baconlindade kycklingrullader med morotstsatsiki

Baconlindade kycklingrulader på potatisbädd med morotstsatsiki. Det ser gott ut ... måste provas!

Krämig kycklingröra till bakpotatis | Recept från Köket.se

Krämig kycklingröra till bakpotatis

Krämig kycklingröra till bakpotatis | Recept från Köket.se

Pinterest
Sök