Maria Sanderi
More ideas from Maria
Vi i Villa nr 8 2013 by Vi i Villa - issuu

Vi i Villa nr 8 2013 by Vi i Villa - issuu

Blomkålslåda | Matkärlek

Blomkålslåda | Matkärlek

Så gör man vansinnigt goda piroger med valfri fyllning, steg-för-steg. Klicka på rubriken!

Så gör man vansinnigt goda piroger med valfri fyllning, steg-för-steg. Klicka på rubriken!

Dessa saffransrutor har en rykande åtgång. Riktiga godbitar!

Dessa saffransrutor har en rykande åtgång. Riktiga godbitar!

Mjuka kardemummabullar med vaniljkräm är en utsökt kombination. Bullarna blir extra saftiga av vaniljkrämen. Av samma deg kan du även göra klassiska kanelbullar. MUMS! Ca 25-30 st 150 g smör rumsvarmt 5 dl mjölk 50 g (1 pkt) jäst 1 dl strösocker eller vit baksirap 1 msk mortlade kardemummakärnor Ca 12-14 dl Manitoba Cream Mjöl (en mjölsort som ger dig saftigare bullar, finns i välsorterade matvarubutiker bredvid de vanliga mjölsorterna. Du kan även ta vetemjölspecial om du inte hittar…

Mjuka kardemummabullar med vaniljkräm är en utsökt kombination. Bullarna blir extra saftiga av vaniljkrämen. Av samma deg kan du även göra klassiska kanelbullar. MUMS! Ca 25-30 st 150 g smör rumsvarmt 5 dl mjölk 50 g (1 pkt) jäst 1 dl strösocker eller vit baksirap 1 msk mortlade kardemummakärnor Ca 12-14 dl Manitoba Cream Mjöl (en mjölsort som ger dig saftigare bullar, finns i välsorterade matvarubutiker bredvid de vanliga mjölsorterna. Du kan även ta vetemjölspecial om du inte hittar…