Maria Gustafsson

Maria Gustafsson

Maria Gustafsson
More ideas from Maria
Dem här bakverken har fått toppbetyg hos min familj och mina vänner. Saffransmacarons fyllda med en vitchokladsmörkräm är ett givet alternativ till årets julbord. Prova själv. Macarons 80 g siktad mandelmjöl 120 g florsocker Sikta ihop mandelmjöl och florsocker och blanda ihop. 80 g äggvita (2,3 st) 60 g strösocker 1 paket saffran   Börja...

Dem här bakverken har fått toppbetyg hos min familj och mina vänner. Saffransmacarons fyllda med en vitchokladsmörkräm är ett givet alternativ till årets julbord. Prova själv. Macarons 80 g siktad mandelmjöl 120 g florsocker Sikta ihop mandelmjöl och florsocker och blanda ihop. 80 g äggvita (2,3 st) 60 g strösocker 1 paket saffran Börja...

Behöver du en enkel och smarrig dessert? Slå till på en Tomteskums pannacotta. Endast två ingredienser! Tomteskums pannacotta 4personer 2,5 dl vispgrädde 50 gr tomteskum Gör så här: Värm 2.5 dl grä…

Behöver du en enkel och smarrig dessert? Slå till på en Tomteskums pannacotta. Endast två ingredienser! Tomteskums pannacotta 4personer 2,5 dl vispgrädde 50 gr tomteskum Gör så här: Värm 2.5 dl grä…

Så lagar du fondant-potatis och resultatet är fullständigt magiskt. | Newsner

Så lagar du fondant-potatis och resultatet är fullständigt magiskt. | Newsner

Denna spröda och luftiga smördegsbakelse blir en tjusig inledning på en festlig middag. Med en fyllning gjord på kräftstjärtar, dill och hummerfond får rätten en elegant touch av 1920-talets svenska finrum. Bon appétit!

Denna spröda och luftiga smördegsbakelse blir en tjusig inledning på en festlig middag. Med en fyllning gjord på kräftstjärtar, dill och hummerfond får rätten en elegant touch av 1920-talets svenska finrum. Bon appétit!

Can't believe this is real

Can't believe this is real

Can't believe this is real

Can't believe this is real

This smoked salmon appetizer ticks all my boxes for finger food: it’s fast to make loads (no fiddly assembly), it’s served at room temperature and can be made ahead. Oh – and it looks... Read More »

Jump to Recipe Print RecipeThis smoked salmon appetizer ticks all my boxes for finger food: it’s fast to make loads (no fiddly assembly), it’s served at room temperature and can be made ahead.