More ideas from Maria
Godmorgon! I går kväll åt vi en sååååå god fisksoppa så jag måste bara dela med mig. Det här kommer ni garanterat gilla, enkelt och gott!! 4 port: 1/2 torskblock, skuret i kuber 3 laxfiléer, skurn…

Godmorgon! I går kväll åt vi en sååååå god fisksoppa så jag måste bara dela med mig. Det här kommer ni garanterat gilla, enkelt och gott!! 4 port: 1/2 torskblock, skuret i kuber 3 laxfiléer, skurn…

Japp, det är precis så gott som det låter! Fast mycket enklare :-) Det tar faktiskt inte alls lå...

Japp, det är precis så gott som det låter! Fast mycket enklare :-) Det tar faktiskt inte alls lå...

Detta blir en STOR sats av den absolut godaste sillen man kan göra. Hela familjens (och den utökade familjens) förstahandsval till jul, påsk...

Detta blir en STOR sats av den absolut godaste sillen man kan göra. Hela familjens (och den utökade familjens) förstahandsval till jul, påsk...

Krämig kycklinggryta med Thaikänsla. Den goda smaken kommer av vitlök, lök, chili, ingefära, paprika, sweet chili, kokosmjölk och Kycklingfond.

Krämig kycklinggryta med Thaikänsla. Den goda smaken kommer av vitlök, lök, chili, ingefära, paprika, sweet chili, kokosmjölk och Kycklingfond.

Treveckorssallad- Vitkålssallad med lång hållbarhet

Treveckorssallad- Vitkålssallad med lång hållbarhet

Treveckorssallad är en klassiker som är en favorit hos stora som små. Underbart god och den blir desto godare ju längre den får stå och gotta sig i kylen. Salladen har lång hållbarhet och ska hålla upp till tre veckor, men den är så god att den brukar gå åt i ett nafs hemma hos oss! Ca 10 portioner 1 kg vitkål 800 g morötter En halv purjolök eller en rödlök 1 röd paprika 1 grön paprika Dressing: 1,5 dl vinäger (tex vit vinäger eller äppelcidervinäger) 0,5 dl socker (du kan minska mängden om…

Treveckorssallad är en klassiker som är en favorit hos stora som små. Underbart god och den blir desto godare ju längre den får stå och gotta sig i kylen. Salladen har lång hållbarhet och ska hålla upp till tre veckor, men den är så god att den brukar gå åt i ett nafs hemma hos oss! Ca 10 portioner 1 kg vitkål 800 g morötter En halv purjolök eller en rödlök 1 röd paprika 1 grön paprika Dressing: 1,5 dl vinäger (tex vit vinäger eller äppelcidervinäger) 0,5 dl socker (du kan minska mängden om…

Varva lyxigt len mörk och ljus chokladmousse i glas. Pynta sedan årets festligaste dessert med söta bär, exotiska frukter och tomtebloss! Den är enkel att göra och perfekt att förbereda. I nr...

Varva lyxigt len mörk och ljus chokladmousse i glas. Pynta sedan årets festligaste dessert med söta bär, exotiska frukter och tomtebloss! Den är enkel att göra och perfekt att förbereda. I nr...

En helt fantastiskt julig, god kladdkaka med saffranssmak! Hallongrädden passar perfekt till denna goding!

En helt fantastiskt julig, god kladdkaka med saffranssmak! Hallongrädden passar perfekt till denna goding!

vegansk efterrätt 2

vegansk efterrätt 2

Saffranssockerkaka det är ju bara så himlans gott- sen doftar det ljuvligt i hela huset också. För att följa bloggen och uppdateringarna så finns den även på Facebook och instagram: @jennysmatblogg Här kommer receptet på Nomis juliga sockerkaka som vi bakade förra året.  Det här behöver du : 200 gram smör 2 … Läs mer

Saffranssockerkaka det är ju bara så himlans gott- sen doftar det ljuvligt i hela huset också. För att följa bloggen och uppdateringarna så finns den även på Facebook och instagram: @jennysmatblogg Här kommer receptet på Nomis juliga sockerkaka som vi bakade förra året. Det här behöver du : 200 gram smör 2 … Läs mer

nougattryffel

nougattryffel

Denna spröda och luftiga smördegsbakelse blir en tjusig inledning på en festlig middag. Med en fyllning gjord på kräftstjärtar, dill och hummerfond får rätten en elegant touch av 1920-talets svenska finrum. Bon appétit!

Denna spröda och luftiga smördegsbakelse blir en tjusig inledning på en festlig middag. Med en fyllning gjord på kräftstjärtar, dill och hummerfond får rätten en elegant touch av 1920-talets svenska finrum. Bon appétit!