Bjud på små nätta bakelser med två goda fyllningar.

I will need to translate.

En fantastiskt god sås på soltorkade tomater, tomatpuré och kalvfond.

En fantastiskt god sås på soltorkade tomater, tomatpuré och kalvfond.

Treveckorssallad- Vitkålssallad med lång hållbarhet

Treveckorssallad- Vitkålssallad med lång hållbarhet

skagenrora3

skagenrora3

Chili Cheese – bästa receptet

New York loft of artist and sculptor Michele Oka Doner.

Treveckorssallad är en klassiker som är en favorit hos stora som små. Underbart god och den blir desto godare ju längre den får stå och gotta sig i kylen. Salladen har lång hållbarhet och ska hålla upp till tre veckor, men den är så god att den brukar gå åt i ett nafs hemma hos oss! Ca 10 portioner 1 kg vitkål 800 g morötter En halv purjolök eller en rödlök 1 röd paprika 1 grön paprika Dressing: 1,5 dl vinäger (tex vit vinäger eller äppelcidervinäger) 0,5 dl socker (du kan minska mängden om…

Treveckorssallad är en klassiker som är en favorit hos stora som små. Underbart god och den blir desto godare ju längre den får stå och gotta sig i kylen. Salladen har lång hållbarhet och ska hålla upp till tre veckor, men den är så god att den brukar gå åt i ett nafs hemma hos oss! Ca 10 portioner 1 kg vitkål 800 g morötter En halv purjolök eller en rödlök 1 röd paprika 1 grön paprika Dressing: 1,5 dl vinäger (tex vit vinäger eller äppelcidervinäger) 0,5 dl socker (du kan minska mängden om…

Den frasiga croissanten och den krämiga räkröran är en himmelskt god kombination. Snabblagat och festligt dessutom!

Den frasiga croissanten och den krämiga räkröran är en himmelskt god kombination. Snabblagat och festligt dessutom!

Krämig kycklinggryta med Thaikänsla. Den goda smaken kommer av vitlök, lök, chili, ingefära, paprika, sweet chili, kokosmjölk och Kycklingfond.

Krämig kycklinggryta med Thaikänsla. Den goda smaken kommer av vitlök, lök, chili, ingefära, paprika, sweet chili, kokosmjölk och Kycklingfond.

Denna spröda och luftiga smördegsbakelse blir en tjusig inledning på en festlig middag. Med en fyllning gjord på kräftstjärtar, dill och hummerfond får rätten en elegant touch av 1920-talets svenska finrum. Bon appétit!

Denna spröda och luftiga smördegsbakelse blir en tjusig inledning på en festlig middag. Med en fyllning gjord på kräftstjärtar, dill och hummerfond får rätten en elegant touch av 1920-talets svenska finrum. Bon appétit!

Pinterest
Search