Pinterest
Den här pajen är så god att man inte vill sluta äta av den♥ Du behöver4 personer Pajdeg1,5 dl vetemjöl1,5 dl grahamsmjöl100 g smör2 msk créme fraiche1 krm saltFyllning3 kycklingfiléer1/2 burk…

Den här pajen är så god att man inte vill sluta äta av den♥ Du behöver4 personer Pajdeg1,5 dl vetemjöl1,5 dl grahamsmjöl100 g smör2 msk créme fraiche1 krm saltFyllning3 kycklingfiléer1/2 burk…

Enkel och god broccolipaj utan skal, hur gott som helst!

Enkel och god broccolipaj utan skal, hur gott som helst!

Stoppa kyckling, ost och purjolök i pajskalet. Grädda och njut!

Bjud på Tareqs västerbottenspaj med kyckling!

Stoppa kyckling, ost och purjolök i pajskalet. Grädda och njut!

kycklingpaj med fetaost

Frasig kycklingpaj med fetaost

kycklingpaj med fetaost

Hallå därute alla kålmaskar och kålgillare, idag har vi en paj som med all säkerhet kommer att falla er i smaken. Grönkålspaj med valnöt...

Hallå därute alla kålmaskar och kålgillare, idag har vi en paj som med all säkerhet kommer att falla er i smaken. Grönkålspaj med valnöt...

Krämig tacopaj | nouw.com/byjasmineitaliano

Krämig tacopaj

Krämig tacopaj | nouw.com/byjasmineitaliano

Ingredienser 4 dl vetemjöl 2 tsk bakpulver 1/2 tsk salt 50 gram rumsvarmt smör 1 1/2 dl mjölk Fyllning 800 g nötfärs 2 tacokryddpåsar 1 burk med krossade tomat

Krämig tacopaj

Ingredienser 4 dl vetemjöl 2 tsk bakpulver 1/2 tsk salt 50 gram rumsvarmt smör 1 1/2 dl mjölk Fyllning 800 g nötfärs 2 tacokryddpåsar 1 burk med krossade tomat

Blev överlycklig när jag smakade den här pajen som jag gjorde på mors dag. Improviserade med pajdegen så det kunde har gått hur som helst men den blev perfekt.

Blev överlycklig när jag smakade den här pajen som jag gjorde på mors dag. Improviserade med pajdegen så det kunde har gått hur som helst men den blev perfekt.

Paj är tacksam mat som gör gott i själen. Här är en välsmakande svamppaj fylld med kantareller - skogens gula guld - salt bacon och pepprig rucola. En skvätt ättiksprit gör pajskalet sprödare.

Paj är tacksam mat som gör gott i själen. Här är en välsmakande svamppaj fylld med kantareller - skogens gula guld - salt bacon och pepprig rucola. En skvätt ättiksprit gör pajskalet sprödare.