Denna tonfiskrulle är en given succé. Den brukar jag bjuda på när jag får gäster tillsammans med en god sallad. Den är lika populär varje gång.

Denna tonfiskrulle är en given succé. Den brukar jag bjuda på när jag får gäster tillsammans med en god sallad. Den är lika populär varje gång.

Denna tonfiskrulle är en given succé. Den brukar jag bjuda på när jag får gäster tillsammans med en god sallad. Den är lika populär varje gång.

Denna tonfiskrulle är en given succé. Den brukar jag bjuda på när jag får gäster tillsammans med en god sallad. Den är lika populär varje gång.

Så gör man vansinnigt goda piroger med valfri fyllning, steg-för-steg. Klicka på rubriken!

Så gör man vansinnigt goda piroger med valfri fyllning, steg-för-steg. Klicka på rubriken!

En fantastiskt god sås på soltorkade tomater, tomatpuré och kalvfond.

En fantastiskt god sås på soltorkade tomater, tomatpuré och kalvfond.

Sablebotten: Blanda ihop alla ingredienser till en deg och ställ den kallt i 1 timme. Värm ugnen till 160°. Ta fram valfria formar, till exempel runda ringar, och lägg en bit sabledeg i botten på varje form. Baka i ugnen i cirka 8-10 minuter.Mjölkchokladkräm: Finhacka chokladen och lägg den i en skål. Koka upp grädden, häll den över chokladen och rör i smöret.Päronkräm: Koka päronpuré med socker, citronsaft och maizena till en fin, tjock kräm.

Postres - Desserts - Italian Meringue with Milk Chocolate Cream - Healthy Sweet Snacks

Enkelt och gott – det är tv-kocken Tareq Taylors ledord när han lagar mat. Här bjuder han och dottern Ellen på 9 lättfixade tapas som passar lika bra på glöggkalaset som på julbordet.

Enkelt och gott – det är tv-kocken Tareq Taylors ledord när han lagar mat. Här bjuder han och dottern Ellen på 9 lättfixade tapas som passar lika bra på glöggkalaset som på julbordet.


More ideas
Pinterest
Search