Anna som var värdinna på badtunnefesten hade önskat laxrullar som tilltugg. Det här året blev det med avokadofyllning. Sushibegäret blev stillat för en stund. Laxrullar med pepparrotsost och avokado

Laxrullar med pepparrotsost och avokado (Smaskelismaskens)

Anna som var värdinna på badtunnefesten hade önskat laxrullar som tilltugg. Det här året blev det med avokadofyllning. Sushibegäret blev stillat för en stund. Laxrullar med pepparrotsost och avokado

Mintkola är en riktig favorit. Här är en variant med knaster av äkta polkagris. Godast blir det med traditionella gammaldags polkagrisar. Honung gör att kolan inte sockrar sig lika lätt.

Polkagriskola Mintkola är en riktig favorit. Här är en variant med knaster av äkta polkagris. Godast blir det med traditionella gammaldags polkagrisar. Honung gör att kolan inte sockrar sig lika lätt

Mintkola är en riktig favorit. Här är en variant med knaster av äkta polkagris. Godast blir det med traditionella gammaldags polkagrisar. Honung gör att kolan inte sockrar sig lika lätt.

Min mamma gjorde denna ljuvliga rätt för många herrans år sedan och från första tuggan blev den en storfavorit. Receptet har ändrats en del genom åren,

Mexikanska biffar gjorda av fläskfilé med bl a gräslök i såsen.

Kardemummabullar med smör godaste bullarna

Kardemummabullar med smör godaste bullarna

Hemma gjorda Toffifee... Mums! Till 30 st 1 dl socker 1 dl grädde 1 dl sirap 1 tsk vaniljsocker ca 30 hasselnötter 100 g noug...

Toffifee - this is written in a foreign language. I can figure out how to make them. Not rocket science. Caramel, a hazelnut chocolate.

Tänk så många av er läsare som varje dag söker på fisk i ugn och hamnar här hos mig! Ni är liksom flera hundra i veckan. Men jag förstår er, fisk i ugn är något man aldrig kan få för många recept

Fisk i ugn med skagenröra (Linnéas Skafferi)

Tänk så många av er läsare som varje dag söker på fisk i ugn och hamnar här hos mig! Ni är liksom flera hundra i veckan. Men jag förstår er, fisk i ugn är något man aldrig kan få för många recept

Hemligheten bakom en god lövbiffsgryta är tid! Låt den sjuda i flera timmar, gärna 3-4 för att köttet ska bli mört. Det här behöver du till 4- 5 portioner : 800 gram lövbiff 1 gul lök 2 vitlöksklyftor 1/ 2 msk paprikapulver 8 dl vatten 2 msk fond ( kött … Läs mer

Hemligheten bakom en god lövbiffsgryta är tid! Låt den sjuda i flera timmar, gärna 3-4 för att köttet ska bli mört. Det här behöver du till 4- 5 portioner : 800 gram lövbiff 1 gul lök 2 vitlöksklyftor 1/ 2 msk paprikapulver 8 dl vatten 2 msk fond ( kött … Läs mer

Pinterest
Search