MAT / VINTER ❄️⛄️❄️

14 Pins132 Followers
Grönkålscrème går snabbt att tillaga och blir himmelskt gott till julbordets bastanta rätter. Från naturens skafferi behöver du rotselleri, blandspenat och grönkål. Tillsammans med grädde och en matberedare uppstår underverk. Smaksätt med salt och peppar.

Grönkålscrème går snabbt att tillaga och blir himmelskt gott till julbordets bastanta rätter. Från naturens skafferi behöver du rotselleri, blandspenat och grönkål. Tillsammans med grädde och en matberedare uppstår underverk. Smaksätt med salt och peppar.

GRÖNKÅL Grönkål är ett fantastiskt gott tillbehör och samtidigt späckad med nyttiga vitaminer. Den här citronsmakande grönkålen är så god att du kan äta den hela vintern lång.

GRÖNKÅL Grönkål är ett fantastiskt gott tillbehör och samtidigt späckad med nyttiga vitaminer. Den här citronsmakande grönkålen är så god att du kan äta den hela vintern lång.

Bild på Broccolibollar med rostade rotfrukter och sweet chiliyoghurt

Bild på Broccolibollar med rostade rotfrukter och sweet chiliyoghurt

Bild på Cajunlax med rödkålsslaw och rostad sötpotatis

Bild på Cajunlax med rödkålsslaw och rostad sötpotatis

Bild på Rosépepparlax med äppeltzaziki

Bild på Rosépepparlax med äppeltzaziki

Varm choklad med rom är gott och värmande i kylan. Passar även efter maten framför brasan.

Varm choklad med rom är gott och värmande i kylan. Passar även efter maten framför brasan.

Bild på Kaxig rödbetssallad

Bild på Kaxig rödbetssallad

Bild på Soppa med tonfiskquesadilla

Bild på Soppa med tonfiskquesadilla

Ljummen rödbetssallad med grönkål och rostade nötter

Ljummen rödbetssallad med grönkål och rostade nötter

Len jordärtskockssoppa.

Len jordärtskockssoppa.

Recept på brysselkålspaj med getost. Skrädmjöl och rostade solros­frön ger pajdegen en god ­rostad smak. Låt gärna pajen stå ca 1 timme före servering så den ­hinner ”sätta sig”.

Brysselkålspaj med getost

Recept på brysselkålspaj med getost. Skrädmjöl och rostade solros­frön ger pajdegen en god ­rostad smak. Låt gärna pajen stå ca 1 timme före servering så den ­hinner ”sätta sig”.

Bild på Grönsaksris med räkor och stekt ägg

Bild på Grönsaksris med räkor och stekt ägg

Bild på Enkla köttbullar med sirapsstekt savoykål

Bild på Enkla köttbullar med sirapsstekt savoykål

Pinterest
Search