efterrätt
30 Pins
· 1 Followers
Board owner
by Mari
    Att bjuda på hemgjord chokladtryffel brukar imponera: ”Oj, tryffel? Är inte det jättesvårt att göra?” Då gäller det att hålla masken. Att detta hallongodis, som smälter i munnen och lämnar en ljuvlig sötsyrlig smak efter sig, rörs ihop på femton minuter behöver ju ingen få

    Att bjuda på hemgjord chokladtryffel brukar imponera: ”Oj, tryffel? Är inte det jättesvårt att göra?” Då gäller det att hålla masken. Att detta hallongodis, som smälter i munnen och lämnar en ljuvlig sötsyrlig smak efter sig, rörs ihop på femton minuter behöver ju ingen få

    IMG_1517

    IMG_1517

    Zebrakaka med salmiakkräm!

    Zebrakaka med salmiakkräm!

    Kladdkaka med chokladkräm

    Kladdkaka med chokladkräm

    IMG_7279

    IMG_7279

    Rabarberkladdkaka med pajsmulor – Lindas Bakskola

    Rabarberkladdkaka med pajsmulor – Lindas Bakskola

    En busenkel efterrätt som alltid blir lika uppskattad. Blåbären går att byta ut mot hallon, jordgubbar eller björnbär. Funkar superbra att förbereda kvällen innan. Inspiration hittade jag på Ica.se men ändrade om lite efter det jag hade hemma. Och istället för för att bjuda på den i långpanna så serverade jag i … Läs mer

    En busenkel efterrätt som alltid blir lika uppskattad. Blåbären går att byta ut mot hallon, jordgubbar eller björnbär. Funkar superbra att förbereda kvällen innan. Inspiration hittade jag på Ica.se men ändrade om lite efter det jag hade hemma. Och istället för för att bjuda på den i långpanna så serverade jag i … Läs mer

    Lindas Bakskola

    Lindas Bakskola

    Cheesecake med mascarpone och kola. Läs mer på recept.com

    Cheesecake med mascarpone och kola. Läs mer på recept.com

    www.minabakverk.se: Skumbananfluff

    www.minabakverk.se: Skumbananfluff

    Recept på Japp - en lättlagad mousse perfekt till efterrätt. Du gör den av mörk choklad, chokladbitar av Japp eller Mars, ägg, socker, salt och grädde. Servera den krämiga desserten i glas och garnera med hackad choklad.

    Recept på Japp - en lättlagad mousse perfekt till efterrätt. Du gör den av mörk choklad, chokladbitar av Japp eller Mars, ägg, socker, salt och grädde. Servera den krämiga desserten i glas och garnera med hackad choklad.

    Pinterest
    Search