Marina

Marina

2
Followers
5
Following
Marina
More ideas from Marina
Tänkte dela med mig av den bästa sommartårtan ever. En tårta jag bakat många gånger och aldrig kan bli fel. Lätt att baka och förvara och förbereda dessutom. Allt på samma gång. Till dotterns…

Tänkte dela med mig av den bästa sommartårtan ever. En tårta jag bakat många gånger och aldrig kan bli fel. Lätt att baka och förvara och förbereda dessutom. Allt på samma gång. Till dotterns…

Se det här fotot av @marenbaxter på Instagram • 1,015 gilla-markeringar #skabe #opbevaring

Se det här fotot av @marenbaxter på Instagram • 1,015 gilla-markeringar #skabe #opbevaring

En låg BESTÅ förvaringsbänk bakom en KIVIK soffa

En låg BESTÅ förvaringsbänk bakom en KIVIK soffa

Häääääääääj! Ingen som reagerade på att jag lovade fredagsdrinken IGÅR och den inte kom? Va? Va? Vaaaaa? Hmpf! Nåväl! Hur som haver, jag hade en annan tänkt för publicering, men jag håller på den! Istället får ni den här! Ahhhhh! Finns det något trevligare smakmässigt när det kommer till cocktails än bubbel – OCH – […]

Häääääääääj! Ingen som reagerade på att jag lovade fredagsdrinken IGÅR och den inte kom? Va? Va? Vaaaaa? Hmpf! Nåväl! Hur som haver, jag hade en annan tänkt för publicering, men jag håller på den! Istället får ni den här! Ahhhhh! Finns det något trevligare smakmässigt när det kommer till cocktails än bubbel – OCH – […]

AFTER EIGHTTÅRTA Hur låter det med en tårta fylld med ett lager After Eight-mousse och det andra med hallonmousse? After Eightmousse 100 g After Eight 40 g mörk choklad 2 ½ dl vispgrädde Dela chokladen i bitar och smält den långsamt med 1 dl grädde (får inte koka). Tillsätt resten av grädden när allt smält och rör ihop. Ställ i kylskåp över natten eller i minst 6 timmar. Vispa sedan upp röran till en krämig mousse. Hallonmousse 1 pkt hallon 250 g 1 dl gelésocker multi 2 tsk vaniljsocker 3 dl…

AFTER EIGHTTÅRTA Hur låter det med en tårta fylld med ett lager After Eight-mousse och det andra med hallonmousse? After Eightmousse 100 g After Eight 40 g mörk choklad 2 ½ dl vispgrädde Dela chokladen i bitar och smält den långsamt med 1 dl grädde (får inte koka). Tillsätt resten av grädden när allt smält och rör ihop. Ställ i kylskåp över natten eller i minst 6 timmar. Vispa sedan upp röran till en krämig mousse. Hallonmousse 1 pkt hallon 250 g 1 dl gelésocker multi 2 tsk vaniljsocker 3 dl…

Cookies som inte bara smakar precis som kladdkaka, utan även har samma konsistens? Kladdkakor gör sig ju helt fantastiskt i alla möjliga utföranden MEN jag måste ändå få säga att de här kladdkakecookiesen med salt karamell är något alldeles extra. I

Cookies som inte bara smakar precis som kladdkaka, utan även har samma konsistens? Kladdkakor gör sig ju helt fantastiskt i alla möjliga utföranden MEN jag måste ändå få säga att de här kladdkakecookiesen med salt karamell är något alldeles extra. I

K O L A P A J – Fikastunder

K O L A P A J – Fikastunder