Marita Karlsson

Marita Karlsson

Marita Karlsson
More ideas from Marita
Om du gör den här drycken så kommer du att rensa din lever från skadliga ämnen och du kan bli av med övervikt. Vid den punkt när kroppen är laddad med gifter, kan levern inte arbeta med sin fulla kapacitet . När du är i den situationen så är det lätt att man går upp i …

Om du gör den här drycken så kommer du att rensa din lever från skadliga ämnen och du kan bli av med övervikt. Vid den punkt när kroppen är laddad med gifter, kan levern inte arbeta med sin fulla kapacitet . När du är i den situationen så är det lätt att man går upp i …

lövbiff_rullader_recept

lövbiff_rullader_recept

Hemligheten bakom en god lövbiffsgryta är tid! Låt den sjuda i flera timmar, gärna 3-4 för att köttet ska bli mört.   Det här behöver du till 4- 5 portioner : 800 gram lövbiff 1 gul lök 2 vitlöksklyftor 1/ 2 msk paprikapulver 8 dl vatten 2 msk fond ( kött … Läs mer

Hemligheten bakom en god lövbiffsgryta är tid! Låt den sjuda i flera timmar, gärna 3-4 för att köttet ska bli mört. Det här behöver du till 4- 5 portioner : 800 gram lövbiff 1 gul lök 2 vitlöksklyftor 1/ 2 msk paprikapulver 8 dl vatten 2 msk fond ( kött … Läs mer

Biff stroganoff är en riktig klassiker! Vi lägger rostbiff, svamp och lök tillsammans med en krämigt god sås i en gryta och serverar med ris och saltgurka. Så gott och så enkelt!

Biff stroganoff är en riktig klassiker! Vi lägger rostbiff, svamp och lök tillsammans med en krämigt god sås i en gryta och serverar med ris och saltgurka. Så gott och så enkelt!

Treveckorssallad är en klassiker som är en favorit hos stora som små. Underbart god och den blir desto godare ju längre den får stå och gotta sig i kylen. Salladen har lång hållbarhet och ska hålla upp till tre veckor, men den är så god att den brukar gå åt i ett nafs hemma hos oss! GLÖM INTE ATT FÖLJA ZEINAS KITCHEN PÅ INSTAGRAM HÄR! Ca 10 portioner 1 kg vitkål 800 g morötter En halv purjolök eller en rödlök 1 röd paprika 1 grön paprika Dressing: 1,5 dl vinäger (tex vit vinäger eller…

Treveckorssallad är en klassiker som är en favorit hos stora som små. Underbart god och den blir desto godare ju längre den får stå och gotta sig i kylen. Salladen har lång hållbarhet och ska hålla upp till tre veckor, men den är så god att den brukar gå åt i ett nafs hemma hos oss! GLÖM INTE ATT FÖLJA ZEINAS KITCHEN PÅ INSTAGRAM HÄR! Ca 10 portioner 1 kg vitkål 800 g morötter En halv purjolök eller en rödlök 1 röd paprika 1 grön paprika Dressing: 1,5 dl vinäger (tex vit vinäger eller…

För några år sedan fick jag ett par superfina och väldigt praktiska grytlappar av käraste Ingbritt. De är dubbelvirkade och jag har använt ...

För några år sedan fick jag ett par superfina och väldigt praktiska grytlappar av käraste Ingbritt. De är dubbelvirkade och jag har använt ...

Klassiska lussekatter – extra saftiga!

Klassiska lussekatter – extra saftiga!

En krämig panna med köttfärs och pasta. Perfekt att göra matlådor av! 4 port 400 g köttfärs 1 burk creme fraiche paprika & chili 2 dl grädde 1 gul lök ca 8 färska champinjoner 1 liten burk majs…

En krämig panna med köttfärs och pasta. Perfekt att göra matlådor av! 4 port 400 g köttfärs 1 burk creme fraiche paprika & chili 2 dl grädde 1 gul lök ca 8 färska champinjoner 1 liten burk majs…

Svarta Fåret : Grundmönster till virkad mössa i Freja alt Ulrika

Svarta Fåret : Grundmönster till virkad mössa i Freja alt Ulrika

Lurbullar | Bakverk och Fikastunder | Mama bloggar

Lurbullar | Bakverk och Fikastunder | Mama bloggar

Smygmaskvirning har blivit en av mina favorittekniker. Enkel och genialisk.Det genialiska är att resultatet har sådana praktiska fördelar. Det blir som dubbla lager, liknande tvåändsstickning, ytan…

Smygmaskvirning har blivit en av mina favorittekniker. Enkel och genialisk.Det genialiska är att resultatet har sådana praktiska fördelar. Det blir som dubbla lager, liknande tvåändsstickning, ytan…

Svarta Fåret                        : Grundmönster till virkad mössa i Freja alt Ulrika

Svarta Fåret : Grundmönster till virkad mössa i Freja alt Ulrika