Roasted Garlic Parmesan Brussel Sprouts

You Know You Want To Make These Garlic Roasted Brussel Sprouts

Idag kommer en favorit i repris, jag har gjort denna otroligt många gånger och den har blivit lite av en klassiker här hemma, idag var det återigen dags att avnjuta detta gudomliga bakverk. Denna…

Idag kommer en favorit i repris, jag har gjort denna otroligt många gånger och den har blivit lite av en klassiker här hemma, idag var det återigen dags att avnjuta detta gudomliga bakverk. Denna…

Det är chokladigt, det är fruktigt syrligt, det är krämigt och bjuder samtidigt på sött tuggmotstånd. Denna frysta choklad- och passionsfrukttårta får vilken dessertälskare som helst på fall. Bäst är att du kan förbereda den i god tid och ha på lut i frysen.

Det är chokladigt, det är fruktigt syrligt, det är krämigt och bjuder samtidigt på sött tuggmotstånd. Denna frysta choklad- och passionsfrukttårta får vilken dessertälskare som helst på fall. Bäst är att du kan förbereda den i god tid och ha på lut i frysen.

Saffranspannacotta med pepparkaksmulor

Saffranspannacotta med pepparkaksmulor

Himmelska After eight- snittar

Himmelska After eight- snittar

Oxfilé med vitlöksfräst potatis och haricot verts-knyten.

Oxfilé med vitlöksfräst potatis och haricot verts-knyten.

Enkel förrätt eller tilltugg som förbereds i ett nafs. Välj din favoritost, pensla med olja och doppa i hackade frön eller nötter. Klart! Ställ fram ett helt fat, de här ostsnacksen kommer gå åt.

Enkel förrätt eller tilltugg som förbereds i ett nafs. Välj din favoritost, pensla med olja och doppa i hackade frön eller nötter. Klart! Ställ fram ett helt fat, de här ostsnacksen kommer gå åt.

Läskande avokadogazpacho

Läskande avokadogazpacho

Denna spröda och luftiga smördegsbakelse blir en tjusig inledning på en festlig middag. Med en fyllning gjord på kräftstjärtar, dill och hummerfond får rätten en elegant touch av 1920-talets svenska finrum. Bon appétit!

Denna spröda och luftiga smördegsbakelse blir en tjusig inledning på en festlig middag. Med en fyllning gjord på kräftstjärtar, dill och hummerfond får rätten en elegant touch av 1920-talets svenska finrum. Bon appétit!

fisk i ugn med skagenröra

fisk i ugn med skagenröra

Läcker och lättfixad förrätt!

Läcker och lättfixad förrätt!

1 tsk koncentrerad flädersaft 0,5-1 tsk citronsaft 1-2 kvistar färsk mynta Prosecco Is Gör så här: Lägg några iskuber i ett vinglas. Muddla mynta försiktigt i glaset. Häll i citronsaft och koncentrerad flädersaft. Fyll upp med prosecco.

1 tsk koncentrerad flädersaft 0,5-1 tsk citronsaft 1-2 kvistar färsk mynta Prosecco Is Gör så här: Lägg några iskuber i ett vinglas. Muddla mynta försiktigt i glaset. Häll i citronsaft och koncentrerad flädersaft. Fyll upp med prosecco.

Fettförbrännaren | Wellness | Aftonbladet

Fettförbrännaren | Wellness | Aftonbladet

Pinterest
Search