Martin Stegberg

Martin Stegberg

4
Followers
8
Following
Martin Stegberg
More ideas from Martin
auskragendes Bauteil ist innen mit geräumiger Küche und Essbereich gestaltet

This kitchen and dining area, which are located in a cantilevered portion of this modern house, are filled with natural light from the large sliding glass doors and a skylight above the kitchen.

Bland tallarna i höllviken byggde familjen persson det danska designhuset ONV Bolig från Willa Nordic Detta elegant kamouflerade trähus ligger på en härlig naturtomt i Höllviken. Först köpte Eva och Hans tomten och sedan letade de efter det perfekta huset. De ville ha ett hus som smälte in men som ändå på något sätt stack ut. …

Bland tallarna i höllviken byggde familjen persson det danska designhuset ONV Bolig från Willa Nordic Detta elegant kamouflerade trähus ligger på en härlig naturtomt i Höllviken. Först köpte Eva och Hans tomten och sedan letade de efter det perfekta huset. De ville ha ett hus som smälte in men som ändå på något sätt stack ut. …

https://scontent-mad1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/28058733_1864717743569873_677743732358549621_n.jpg?oh=fc2ba866603a26ac69c2e98ab0790f79&oe=5B4DC943

https://scontent-mad1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/28058733_1864717743569873_677743732358549621_n.jpg?oh=fc2ba866603a26ac69c2e98ab0790f79&oe=5B4DC943

DLM Architects have recently completed a new modern family house on the island of Guernsey, that replaces a run down lot surrounded by trees. #ModernHouse #ModernArchitecture

DLM Architects have recently completed a new modern family house on the island of Guernsey, that replaces a run down lot surrounded by trees. #ModernHouse #ModernArchitecture

The first floor of this modern house is clad in cedar, and large windows fill the interior of the home with natural light. #Architecture #ModernHouse #Cedar

The first floor of this modern house is clad in cedar, and large windows fill the interior of the home with natural light. #Architecture #ModernHouse #Cedar

A simple and bold contemporary family house that encourages outdoor living and maximises views of their spacious garden. We designed a crisp, light filled building, simple yet self assured in form and one of the few contemporary buildings in Plymouth. Barc worked very closely with the client in developing the brief and then the design.

A simple and bold contemporary family house that encourages outdoor living and maximises views of their spacious garden. We designed a crisp, light filled building, simple yet self assured in form and one of the few contemporary buildings in Plymouth. Barc worked very closely with the client in developing the brief and then the design.