Hej finisar! Här är det strandhäng för hela slanten! Passar på när vädret är så här! Premiärdopp i gårkväll minsann! ☀️⛱ Oj oj vilken gooooood gratäng det blev igår! MUMS! Jag har lite same same but different här i bloggen men denna blev godaste ever! Prova denna! Kanske redan ikväll? =) Jag strimlade Zoodles till, […]

Hej finisar! Här är det strandhäng för hela slanten! Passar på när vädret är så här! Premiärdopp i gårkväll minsann! ☀️⛱ Oj oj vilken gooooood gratäng det blev igår! MUMS! Jag har lite same same but different här i bloggen men denna blev godaste ever! Prova denna! Kanske redan ikväll? =) Jag strimlade Zoodles till, […]

En krämig gryta med ris till, det är den typen av mat jag skulle kunna äta varje dag. Den här grytan med kassler är smaksatt med paprika, purjolök, en gnutta chilisås och persilja. Med färskost och crème fraiche i såsen blir den sådär krämig som är så himla gott. Ett prima middagstips att laga mycket …

En krämig gryta med ris till, det är den typen av mat jag skulle kunna äta varje dag. Den här grytan med kassler är smaksatt med paprika, purjolök, en gnutta chilisås och persilja. Med färskost och crème fraiche i såsen blir den sådär krämig som är så himla gott. Ett prima middagstips att laga mycket …

c4

Candy Drinks, Spaghetti Squash, Medan, Swedish Recipes, Buttons, Belle, Gratin, Chicken Recipes, Food Inspiration

Lövbiffsgratäng smakar mums med pasta till.

Lövbiffsgratäng smakar mums med pasta till.

Krämig vitkålsgratäng 1/2 vitkålshuvud 1 gul lök 2 vitlöksklyftor 3 dl grädde 1 dl creme fraiche 1 tsk sambal olek Salt och peppar Riven ost Sätt ugnen på 200 grader. Strimla vitkål och lök och hacka vitlök. Fräs detta i rikligt med smör i en panna. När kålen mjuknat något häller du på grädde och creme fraicht samt kryddor (snåla inte med salt och peppar). Smaka av och låt puttra i ca 5-10 minuter. Häll över form toppa med riven ost. Gratinera i ca 20-25 minuter. (anjovis ist. för sambal)

Krämig vitkålsgratäng 1/2 vitkålshuvud 1 gul lök 2 vitlöksklyftor 3 dl grädde 1 dl creme fraiche 1 tsk sambal olek Salt och peppar Riven ost Sätt ugnen på 200 grader. Strimla vitkål och lök och hacka vitlök. Fräs detta i rikligt med smör i en panna. När kålen mjuknat något häller du på grädde och creme fraicht samt kryddor (snåla inte med salt och peppar). Smaka av och låt puttra i ca 5-10 minuter. Häll över form toppa med riven ost. Gratinera i ca 20-25 minuter. (anjovis ist. för sambal)

Snabblagad middag som sköter sig själv i ugnen. Passar bra till både vardag och fest. Går även utmärkt att frysa i matlådor.

Snabblagad middag som sköter sig själv i ugnen. Passar bra till både vardag och fest. Går även utmärkt att frysa i matlådor.

4-peppar kycklinggratäng med het sås

4-peppar kycklinggratäng med het sås

Himmelsk gryta med fläskfilé och champinjoner

Himmelsk gryta med fläskfilé och champinjoner

Kasslergratäng med gräddig broccolisås – Alla goda ting

Kasslergratäng med gräddig broccolisås – Alla goda ting

Snabblagad middag som sköter sig själv i ugnen. Passar bra till både vardag och fest. Går även utmärkt att frysa i matlådor.

Snabblagad middag som sköter sig själv i ugnen. Passar bra till både vardag och fest. Går även utmärkt att frysa i matlådor.

Hasselbacksgratäng

Hasselbacksgratäng

En fantastiskt god sås på soltorkade tomater, tomatpuré och kalvfond.

En fantastiskt god sås på soltorkade tomater, tomatpuré och kalvfond.

Pinterest
Search