Nyckelringar

Du ser en nyckelring från Masomenos. Först blir du glad. Formen, färgerna, vad nyckelringen ska föreställa ger omedelbara positiva vibbar. Sedan blir du imponerad. Hur kan någon göra ett så avancerat hantverk med så små detaljer? Sedan blir du stolt. Att något som är så roligt att ha, också skapar bättre förutsättningar för de kvinnor i Guatemala som lagt sin tid och sitt kunnande på att skapa det.
7 Pins4 Följare
Ett av de allra vikigaste djuren i Guatemala - här som handtillverkar nyckelring, skapad av mängder av små, flätade pärlor.
Mörkhårig ängel, nyckelring
En liten #svartvit #hund, skapad av mängder av flätade, sammanvävda glansiga plastpärlor. Perfekt #nyckelring till hundägare och hundvänner.
En skyddande #ängel, med vingar och guldkrona, skapad av massor av pyttesmå högglansiga #pärlor, flätade för hand till en mjuk figur. En #nyckelring som verkligen vakar över dina nycklar.
Imponerande #nyckelring – ett #turkost #hjärta av flätade, vävda högglansiga pärlor. Gör din nyckelknippa till en glad påminnelse om kärlek. Tillverkad för hand i #Guatemala.
I brunt och guldskimrande gult bildar skickligt handflätade pärlor en söt #giraff att ha som #nyckelring.
#Nyckelring: #katt i #guld - #handgjord av mängder av små glänsande plastpärlor i Guatemala. 80:-
Pinterest
Sök