Maria Gunnarsson

Maria Gunnarsson

Maria Gunnarsson
More ideas from Maria
{ Laxcheesecake } 8 port. 200 g kantskuren kavring / 75 g smält smör fyllning: 4 gelatinblad 2 1/2 dl crème fraiche 300 g cream cheese 1/2 finhackad rödlök 3 msk riven färsk pepparrot 3 msk finhackad dill 80 g röd rom 1/2 tsk salt 1/2 krm svartpeppar Garnering: 300–400 g kallrökt lax Dillvippor Citron 1. Smula kavringen, gärna i en matberedare. Smält smöret och blanda med smulorna. Smörj 8 portionsformar och tryck ut massan i formarna. Ställ i kylen i 30–40 minuter.

{ Laxcheesecake } 8 port. 200 g kantskuren kavring / 75 g smält smör fyllning: 4 gelatinblad 2 1/2 dl crème fraiche 300 g cream cheese 1/2 finhackad rödlök 3 msk riven färsk pepparrot 3 msk finhackad dill 80 g röd rom 1/2 tsk salt 1/2 krm svartpeppar Garnering: 300–400 g kallrökt lax Dillvippor Citron 1. Smula kavringen, gärna i en matberedare. Smält smöret och blanda med smulorna. Smörj 8 portionsformar och tryck ut massan i formarna. Ställ i kylen i 30–40 minuter.

Konfetti Girlande rosegold

Konfetti Girlande rosegold