Michaela Melcher

17 followers
·
35 following
Michaela Melcher
More ideas from Michaela
Healthy bread is on it's way! För 4 bröd: 2dl mixade fiberhavregryn 20 g one bake (fitnessguru) 200 g kvarg 30g riven morot 1tsk bakpulver 1/2 tsk fiberhusk 1/4 tsk salt  in i ugnen på 175 grader i ca 25 min eller till önskad färg  låt svalna på galler ☺️

Healthy bread is on it's way! För 4 bröd: 2dl mixade fiberhavregryn 20 g one bake (fitnessguru) 200 g kvarg 30g riven morot 1tsk bakpulver 1/2 tsk fiberhusk 1/4 tsk salt in i ugnen på 175 grader i ca 25 min eller till önskad färg låt svalna på galler ☺️

In swedish: 100 g smör (ev. laktosfritt) 250 g kvarg (ev. laktosfri) 6 ägg 2 msk äppelcidervinäger 1 dl solrosfrön 1 dl pumpakärnor 1,5 dl sesammjöl 2 dl pofiber 0,5 dl skalade sesamfröm 0,5 dl fiberhusk 2 tsk bakpulver 1 tsk salt ev. lite sesamfrön att strö över

In swedish: 100 g smör (ev. laktosfritt) 250 g kvarg (ev. laktosfri) 6 ägg 2 msk äppelcidervinäger 1 dl solrosfrön 1 dl pumpakärnor 1,5 dl sesammjöl 2 dl pofiber 0,5 dl skalade sesamfröm 0,5 dl fiberhusk 2 tsk bakpulver 1 tsk salt ev. lite sesamfrön att strö över

Morotsbröd - 2,5 dl fiberberikade havregryn (mixade) ELLER 2 dl mandelmjöl 20 g one bake från fitnessguru 200 g kvarg 30 g riven morot 1 tsk bakpulver 1/2 tsk fiberhusk 1/4 tsk salt Blanda ihop allt och ha en liten skvätt vatten i om du vill ha en lösare deg. Gör 4 "plättar" på bakplåtspapper och grädda i ugn på 175 grader i ca 20 min (för krispigare och brunare yta, kör ytterligare 5 min). Låt dom vila och svalna i bakduk eller på galler.

Morotsbröd - 2,5 dl fiberberikade havregryn (mixade) ELLER 2 dl mandelmjöl 20 g one bake från fitnessguru 200 g kvarg 30 g riven morot 1 tsk bakpulver 1/2 tsk fiberhusk 1/4 tsk salt Blanda ihop allt och ha en liten skvätt vatten i om du vill ha en lösare deg. Gör 4 "plättar" på bakplåtspapper och grädda i ugn på 175 grader i ca 20 min (för krispigare och brunare yta, kör ytterligare 5 min). Låt dom vila och svalna i bakduk eller på galler.

nyttigt bröd! 1,5 dl kvarg, 1 dl havregryn, 1 tsk bakpulver, 1 nypa salt, 1 msk linfrön. Blanda allt och forma till 2 frallor. In i ugnen på 200 grader i 20 min.

nyttigt bröd! 1,5 dl kvarg, 1 dl havregryn, 1 tsk bakpulver, 1 nypa salt, 1 msk linfrön. Blanda allt och forma till 2 frallor. In i ugnen på 200 grader i 20 min.