Snabba frukosttekakor – Lindas Bakskola

Snabba frukosttekakor – Lindas Bakskola

Saffranskokt palsternacka med smörrostade nötter 700 g palsternackor 1 pkt saffran à ½ g 1 msk vatten 1 dl hasselnötter 2 msk Arla® Svenskt Smör 2 krm salt ½ färsk röd chili 2 dl Arla Köket® syrad grädde 30% ½ dl hackad bladpersilja

Saffranskokt palsternacka med smörrostade nötter 700 g palsternackor 1 pkt saffran à ½ g 1 msk vatten 1 dl hasselnötter 2 msk Arla® Svenskt Smör 2 krm salt ½ färsk röd chili 2 dl Arla Köket® syrad grädde 30% ½ dl hackad bladpersilja

Pasta med svamp- och lökröra är en skön pastarätt med champinjoner och gul lök i grunden och med krossade tomater. När du tillsätter crème fraichen i röran får du den där utsökta krämigheten och med parmesan på toppen av pastan har du en vinnare!

Pasta med svamp- och lökröra är en skön pastarätt med champinjoner och gul lök i grunden och med krossade tomater. När du tillsätter crème fraichen i röran får du den där utsökta krämigheten och med parmesan på toppen av pastan har du en vinnare!

Här kommer lite tips på vad du kan göra med din potatis. Ugnstekt potatis är så gott och enkel att variera. Piffa upp potatisen med chili och vitlök. Busenkelt men så gott! Så här ugnsteker jag oft…

Här kommer lite tips på vad du kan göra med din potatis. Ugnstekt potatis är så gott och enkel att variera. Piffa upp potatisen med chili och vitlök. Busenkelt men så gott! Så här ugnsteker jag oft…

Mingelsnittar som är sjukt enkla att göra och helt galet goda! Har man bråttom eller vill laga någonting som går riktigt fort men smakar gott? Då rekommenderar jag verkligen de här snittarna!...

Mingelsnittar som är sjukt enkla att göra och helt galet goda! Har man bråttom eller vill laga någonting som går riktigt fort men smakar gott? Då rekommenderar jag verkligen de här snittarna!...

Falafelburgare med cashewtzatziki | Vegan Style

Falafelburgare med cashewtzatziki | Vegan Style

Polenta är små majsgryn och vanligt som tillbehör i det italienska köket – ordet betyder just majs. Här smaksätter vi polentan med saffran, kokar och steker i fina bitar. Sedan är det bara att ösa på med grönkålschips, parmesan och hasselnötter. Gott till julskinkan!

Polenta är små majsgryn och vanligt som tillbehör i det italienska köket – ordet betyder just majs. Här smaksätter vi polentan med saffran, kokar och steker i fina bitar. Sedan är det bara att ösa på med grönkålschips, parmesan och hasselnötter. Gott till julskinkan!

Champinjonpastej på bakad rotselleri med pistagenötter | Recept ICA.se

Champinjonpastej på bakad rotselleri med pistagenötter | Recept ICA.se


More ideas
Pinterest
Search