Magnus 50

9 Pins0 Följare
Honungsglaserade ­kycklingspett med ­rosmarin och ingefära

Honungsglaserade ­kycklingspett med ­rosmarin och ingefära

Kyckling i ugn med mozzarella, valnötter och salami

Kyckling i ugn med mozzarella, valnötter och salami

Se till att alla ingredienser har samma temperatur. Det minskar risken för att aiolin ska skära sig. Mixa äggulor, senap, vinäger och basilika i en mixer eller med en stavmixer. Tillsätt droppvis olivolja till en krämig aioli. Vänd ner parmesan och smaka av med salt och peppar. Ringla över olivolja vid servering.

Basilika- och parmesanaioli

Se till att alla ingredienser har samma temperatur. Det minskar risken för att aiolin ska skära sig. Mixa äggulor, senap, vinäger och basilika i en mixer eller med en stavmixer. Tillsätt droppvis olivolja till en krämig aioli. Vänd ner parmesan och smaka av med salt och peppar. Ringla över olivolja vid servering.

Dubbelmarinerad fläskfilé

Dubbelmarinerad fläskfilé

Italiensk pastasallad med röd pesto och soltorkade tomater –

Italiensk pastasallad med röd pesto och soltorkade tomater –

Små köttfärssnäckor

Smördegssnittar med köttfärs

Små köttfärssnäckor

Tomatröra

Tomatröra

En härligt god kycklingrätt som dessutom passar ypperligt att servera som buffé under bjudningar. Stek och marinera kycklingfiléer i en marinad av honung och örtkryddor och servera med en grön sås av basilikablad och bladpersilja.

En härligt god kycklingrätt som dessutom passar ypperligt att servera som buffé under bjudningar. Stek och marinera kycklingfiléer i en marinad av honung och örtkryddor och servera med en grön sås av basilikablad och bladpersilja.

Ta en vegetarisk dag och gör denna goda och lätta rätt med lågt kolhydratvärde

Ta en vegetarisk dag och gör denna goda och lätta rätt med lågt kolhydratvärde


Fler idéer
Pinterest
Sök