En vanlig glasstårta är väl inte optimal att servera på en buffé. Men här blandar vi gelatin i smeten, vilket gör att glassen håller ihop och inte smälter.

Fryst citronglasstårta

En vanlig glasstårta är väl inte optimal att servera på en buffé. Men här blandar vi gelatin i smeten, vilket gör att glassen håller ihop och inte smälter.

Bean taco med grön salsa | Recept från Köket.se

Bean taco med grön salsa

När jag var liten gillade jag inte vanliga tårtor. Jag tyckte att grädde var hemskt! Så när jag fyllde år ville jag alltid ha glasstårta istället. Är fortfarande en riktig glassoman vilket i helgen…

När jag var liten gillade jag inte vanliga tårtor. Jag tyckte att grädde var hemskt! Så när jag fyllde år ville jag alltid ha glasstårta istället. Är fortfarande en riktig glassoman vilket i helgen…

Rödbetsbourguignon | Recept från Köket.se

Rödbetsbourguignon

The vegetarian version of my first meal in Paris! Beet Bourgingon, from 'The Green Kitchen' by David Frankiel & Luise Vindahl

Choklad-+och+kokospaj+|+Recept.nu

Choklad- och kokospaj

Choklad-+och+kokospaj+|+Recept.nu

God kväll på er! Vi fortsätter med påsktemat här och här är en underbar glasstårta som jag tror skulle kunna vara kul att bjuda på om man vill gå ifrån att göra en klassisk tårta. Vill man göra det lite enklare för sig kan man köpa en färdig marängbotten istället för att göra sin egen så sparar

God kväll på er! Vi fortsätter med påsktemat här och här är en underbar glasstårta som jag tror skulle kunna vara kul att bjuda på om man vill gå ifrån att göra en klassisk tårta. Vill man göra det lite enklare för sig kan man köpa en färdig marängbotten istället för att göra sin egen så sparar

Potatis- och fetaostbiffar | Recept från Köket.se

Potatis- och fetaostbiffar

Potatis- och fetaostbiffar | Recept från Köket.se

Rödbetsbiffar med getost | Recept från Köket.se

Rödbetsbiffar med getost

Rödbetsbiffar med getost | Recept från Köket.se


More ideas
Pinterest
Search