More ideas from Milla
Rensa tarmarna, gå ner i vikt och må fantastiskt. Ät detta och din kropp kommer tacka dig!

Rensa tarmarna, gå ner i vikt och må fantastiskt. Ät detta och din kropp kommer tacka dig!

Jag har aldrig fått en sån fin deg och så luftiga kanelbullar som med detta recept! Jag tänkte att det var dags att fylla frysen med bullar inför hösten och Kanelbullens dag (som är den 4 oktober, lätt för mig att komma ihåg eftersom det är exakt en månad efter Zacks födelsedag). Dessa bullar blev […]

Jag har aldrig fått en sån fin deg och så luftiga kanelbullar som med detta recept! Jag tänkte att det var dags att fylla frysen med bullar inför hösten och Kanelbullens dag (som är den 4 oktober, lätt för mig att komma ihåg eftersom det är exakt en månad efter Zacks födelsedag). Dessa bullar blev […]

Zwart, roze vector series, Valentijnsdag photo

Zwart, roze vector series, Valentijnsdag photo

10-minuters frukostfrallor – Lindas Bakskola

10-minuters frukostfrallor – Lindas Bakskola

mazarinkaka4

mazarinkaka4

Nattjästa frallor | Bakverk och Fikastunder

Nattjästa frallor | Bakverk och Fikastunder

Dessa äppelpaj stripsen är såååå frasiga och goda och du får till dem på nolltid. Ett trevligt och annorlunda alternativ att bjuda äppelpaj på. Speciellt med koladippa.. Mmmm..

Dessa äppelpaj stripsen är såååå frasiga och goda och du får till dem på nolltid. Ett trevligt och annorlunda alternativ att bjuda äppelpaj på. Speciellt med koladippa.. Mmmm..

Soppa som ska få fart på förbränningen.

Soppa som ska få fart på förbränningen.

Åt en av de godaste rätter jag någonsin fått i mig häromdagen – bakad spetskål. Och så hittade jag det här receptet och insåg att jag måste testa. Du behöver: Bas 2 medelstora vita spetskål 3 msk kallpressad olivolja 2 tsk torkad ramslök (eller annan valfri torkad ört och 1 krm vitlökspulver) 1/2 tsk flingsalt 1 krm nymalen svartpeppar Topping 1/2 sats örtolja (se nedan) 1/2 dl pekannötter (20 g) 30 g parmesanost (valfritt) Gör så här: Värm ugnen till 225 grader. Ta eventuellt ...

Åt en av de godaste rätter jag någonsin fått i mig häromdagen – bakad spetskål. Och så hittade jag det här receptet och insåg att jag måste testa. Du behöver: Bas 2 medelstora vita spetskål 3 msk kallpressad olivolja 2 tsk torkad ramslök (eller annan valfri torkad ört och 1 krm vitlökspulver) 1/2 tsk flingsalt 1 krm nymalen svartpeppar Topping 1/2 sats örtolja (se nedan) 1/2 dl pekannötter (20 g) 30 g parmesanost (valfritt) Gör så här: Värm ugnen till 225 grader. Ta eventuellt ...

surdegsskolan

surdegsskolan

1,132 Likes, 2 Comments - #tattoscute (@tattoscute) on Instagram: “→ Tatuadora: @luiza.blackbird. MG-Brasil. #tattoo #bomdia #tatuajes #tatuaggi #tatouages #tatuagem…”

1,132 Likes, 2 Comments - #tattoscute (@tattoscute) on Instagram: “→ Tatuadora: @luiza.blackbird. MG-Brasil. #tattoo #bomdia #tatuajes #tatuaggi #tatouages #tatuagem…”