More ideas from M
Easy Biscotti Recipe with Pistachios and Cardamom | The Mediterranean Dish. As Italian biscotti should always be, dense, textured, and perfectly crunchy. Get the tips and full recipe on TheMediterraneanDish.com

Fool-proof, easy biscotti recipe with pistachios & cardamom. As they should be, these are dense, perfectly textured, crunchy Italian biscotti! Tips included

Orange, Almond and Apricot Biscotti - A delicious and healthy alternative to your usual sugary cookie! Delicious flavors of almonds, dried apricots and zesty orange everyone will love!!

Orange, Almond and Apricot Biscotti - A delicious and healthy alternative to your usual sugary cookie! Delicious flavors of almonds, dried apricots and zesty orange everyone will love!

Orange, Almond and Apricot Biscotti - A delicious and healthy alternative to your usual sugary cookie! Delicious flavors of almonds, dried apricots and zesty orange everyone will love!!

Orange, Almond and Apricot Biscotti - A delicious and healthy alternative to your usual sugary cookie! Delicious flavors of almonds, dried apricots and zesty orange everyone will love!

Homemade Gingerbread Biscotti Recipe

This Gingerbread Biscotti recipe uses classic gingerbread spices to make the perfect crunchy treat to enjoy with coffee, tea or hot cocoa.

Många kakor passar till jul och gyllene saffranssnittar gör det verkligen. Dessa blir så där härligt sega och knäckiga så det är omöjligt att bara ta en. Ingredienser: 100 g rumsvarmt smör 1 dl...

Många kakor passar till jul och gyllene saffranssnittar gör det verkligen. Dessa blir så där härligt sega och knäckiga så det är omöjligt att bara ta en. Ingredienser: 100 g rumsvarmt smör 1 dl...

Häromdagen bakade jag ytterligare en magisk kaka. Alltså, att baka i långpanna är bara fööööör bra. Det blir mycket och sen är det så smidigt på något sätt. Det är en härlig cheesecakeaktig röra i mitten av kakan som är sååå god. Å så allt det chokladiga runt, jo men det är nästan för mycket. :

Häromdagen bakade jag ytterligare en magisk kaka. Alltså, att baka i långpanna är bara fööööör bra. Det blir mycket och sen är det så smidigt på något sätt. Det är en härlig cheesecakeaktig röra i mitten av kakan som är sååå god. Å så allt det chokladiga runt, jo men det är nästan för mycket. :

Den här varianten av mjuk pepparkaka har funnits på fikabordet hemma i min familj så länge jag kan minnas. Om man bakar den med några skedar lingonsylt i blir den extra saftig, vilket jag verkligen gillar. Och så tycker jag om att göra mjuk pepparkaka i en klassisk brödform så att man kan skära den

Den här varianten av mjuk pepparkaka har funnits på fikabordet hemma i min familj så länge jag kan minnas. Om man bakar den med några skedar lingonsylt i blir den extra saftig, vilket jag verkligen gillar. Och så tycker jag om att göra mjuk pepparkaka i en klassisk brödform så att man kan skära den

Kan ni fatta att det redan är fredag?! Veckorna går så himla fort nuförtiden att det känns som om jag åker höghastighetståg mot julafton. Ikväll ska jag hem till en vän på glöggparty (det känns vansinnigt lyxigt att få äta någon annans hembakta kakor för en gångs skull!) och i morgon ska Hugo och ja

Kan ni fatta att det redan är fredag?! Veckorna går så himla fort nuförtiden att det känns som om jag åker höghastighetståg mot julafton. Ikväll ska jag hem till en vän på glöggparty (det känns vansinnigt lyxigt att få äta någon annans hembakta kakor för en gångs skull!) och i morgon ska Hugo och ja