Study journal

Collection by Mega Arroyo

86 
Pins
 • 
42 
Followers
Mega Arroyo
functioning Best Picture For studyspiration studying motivation For Your Taste You are looking for s Nursing School Notes, College Notes, Medical School, School Study Tips, Life Hacks For School, Med Student, Pretty Notes, Medicine Notes, Med School

10 técnicas de estudio para sacar notaza (muymolon.com)

La vuelta al cole ya está aquí, así que ve preparándote, porque va a salirle humo a tu mano de tanto tomar apuntes. Hoy, os vamos a dar algunos tips de técnicas de estudio estupendísimas que os pueden

  Bullet Journal Notes, Bullet Journal Aesthetic, Bullet Journal School, Bullet Journal Ideas Pages, School Organization Notes, School Notes, Pretty Notes, Studyblr, Ideas

Studygram いなヾ on Instagram: “✨ 𝑵𝑼𝑬𝑽𝑶 𝑨𝑷𝑼𝑵𝑻𝑬 ✨ Estos días pienso traerles nuevo contenido y nuevas ideas, por lo tanto les dejo aquí un nuevo apunte, espero que les…”

530 Likes, 15 Comments - Studygram いなヾ (@study.ah) on Instagram: “✨ 𝑵𝑼𝑬𝑽𝑶 𝑨𝑷𝑼𝑵𝑻𝑬 ✨ Estos días pienso traerles nuevo contenido y nuevas ideas, por lo tanto les dejo…”

No photo description available.

rifky ahmad on Instagram: “☃️ happy thursday everyone ☃️ ㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤ aku nggak tau kenapa hari ini itu rasanya sejuk aja gitu , entah karena mendung…”

No photo description available.

Hai friends! Maaf aku baru post hari ini because lagi banyak tugas dri sekolah nih per-mapel tu pasti ada tugas 😪 so aku kembali dengan math notes, i hope you like it 😁 and aku credit sm studygram famous nih @jocelynstudy 🥰  𝑺𝒕𝒂𝒕𝒊𝒐𝒏𝒂𝒓𝒚 ; - Crayola superti Bullet Journal Notes, Bullet Journal School, Bullet Journal Ideas Pages, College Notes, School Notes, School Organization Notes, Math Notes, Math Formulas, Hand Lettering Alphabet

Hai friends! Maaf aku baru post hari ini because lagi banyak tugas dri sekolah nih per-mapel tu pasti ada tugas 😪 so aku kembali dengan math notes, i hope you like it 😁 and aku credit sm studygram famous nih @jocelynstudy 🥰 𝑺𝒕𝒂𝒕𝒊𝒐𝒏𝒂𝒓𝒚 ; - Crayola superti

 Meiose by - Apuntes Bonitos ✍️ - Genetik study Notizen. Meiose by Genetik study Notizen. Meiose by Apuntes Bonitos ✍️ - Bullet Journal Writing, Bullet Journal Notes, Bullet Journal School, Bullet Journal Ideas Pages, Pretty Notes, Good Notes, School Organization Notes, Study Organization, Bullet Journal

Genetik study Notizen. Biologie hilfe zu DNA. Mitose. Meiose by @study_lemons - Uliry Blog

Genetik study Notizen. Biologie hilfe zu DNA. Mitose. Meiose by @study_lemons #notes #help #bio #biologie #study #school Related posts:Frisuren für kurzes feines Haar - #feines #Frisuren #für #Haar #Kurzes - [...♥Zodiac Couple

♥ Yazmin ♥ - ♥ VSCO ♥ - #vsco #Yazmin

♥ Yazmin ♥ - ♥ VSCO ♥ - Stories

♥ Yazmin ♥ - ♥ VSCO ♥ - #vsco #Yazmin

biology lettering So this is my first biology notes in grade(*^^*) im so excited to my first material in grade! School Organization Notes, Binder Organization, Pretty Notes, College Notes, School Notes, Note Taking Tips, Bullet Journal Notes, Inspired Learning, Study Tips

c e l y n 🍁 on Instagram: “So this is my first biology notes in 9th grade(*^▽^*) i’m so excited to my first material in 9th grade! . 𝐓𝐨𝐨𝐥𝐬 𝐮𝐬𝐞𝐝: •Tombow dual brush…”

5,759 Likes, 117 Comments - c e l y n 🍁 (@jocelynstudy) on Instagram: “So this is my first biology notes in 9th grade(*^▽^*) i’m so excited to my first material in 9th…”

virus resumo biology catatan Hai g - virus

studygram//Asma🐰 on Instagram: “Hai guyss! Jadi ini notes lama terus kemaren di edit kayak ga cocok gitu sama feeds, jadi ku edit ulang hehe, hope you like it! . . . Tags:…”

1,901 Likes, 14 Comments - studygram//Asma🐰 (@piee.as) on Instagram: “Hai guyss! Jadi ini notes lama terus kemaren di edit kayak ga cocok gitu sama feeds, jadi ku edit…”

rifky ahmad on Instagram: “✨🌺 good morning everyone 🌺✨ ㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤ hai semua, maaf banget kalo aku sedikit inactive selama seminggu ini karena aku bener…”

13.7k Likes, 259 Comments - rifky ahmad (@klikstudy) on Instagram: “✨🌺 good morning everyone 🌺✨ ㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤ hai semua, maaf banget kalo aku sedikit…”

biology catatan [re-posting sorry] Haloooo! Its been a long timeee yaa, sorryy baru bisa post sekarang. Btw post kaliini collab sama euphoriyay a. Check her account its really niceee . Bullet Journal Banner, Bullet Journal Notes, Study Journal, Art Journal Pages, Book Aesthetic, Red Aesthetic, Study Organization, Pretty Notes, Study Hard

studygram//Asma🐰 on Instagram: “[re-posting sorry] Haloooo! Its been a long timeee yaa, sorryy baru bisa post sekarang. Btw post kaliini collab sama @euphoriyay a.k.a…”

2,272 Likes, 38 Comments - studygram//Asma🐰 (@piee.as) on Instagram: “[re-posting sorry] Haloooo! Its been a long timeee yaa, sorryy baru bisa post sekarang. Btw post…”

Aucune description de photo disponible. Bullet Journal Writing, Bullet Journal Notes, School Organization Notes, School Notes, Pretty Notes, Physics Notes, Journal Fonts, Study Motivation Quotes, Abstract

studygram//Asma🐰 on Instagram: “Halooo! Jadii post ini collab sama @ahrstudy and we decide to take a notes with blue theme! Sooo yaa hope you like itt! Dan ini aku telat…”

3,853 Likes, 46 Comments - studygram//Asma🐰 (@piee.as) on Instagram: “Halooo! Jadii post ini collab sama @ahrstudy and we decide to take a notes with blue theme! Sooo…”

𝚝𝚛𝚒𝚐𝚘𝚗𝚘𝚖𝚎𝚝𝚛𝚒 𝟸 . . . . . . #studygram #studygrammer #studygrams #studygramindo #studygramindonesia #studyblr #studyblrindonesia #studyblrsquad #studycommunity #studying #study #studygrambrasil #studyhard #studyinspo #studyinspiration #studynotes #notes #journalnotes %2 Daily Bullet Journal, Journal Fonts, Bullet Journal Notes, Math Formulas, Study Journal, School Study Tips, Pretty Notes, Study Hard, School Notes

𝚝𝚛𝚒𝚐𝚘𝚗𝚘𝚖𝚎𝚝𝚛𝚒 𝟸 . . . . . . #studygram #studygrammer #studygrams #studygramindo #studygramindonesia #studyblr #studyblrindonesia #studyblrsquad #studycommunity #studying #study #studygrambrasil #studyhard #studyinspo #studyinspiration #studynotes #notes #journalnotes %2